Tidligere Arendal-spiller Nicolai Aas (17) i duell med Viktor Lövgren.

Jakter nye svar mot Vindbjart

Onsdag kveld er det klart for ny treningskamp på Myra. Denne gangen er det tredjedivisjonslaget Vindbjart som kommer på besøk.

Steinar Skeies mannskap er ett av lagene Arendal har møtt flest ganger opp gjennom årene - og mens lagene spilte i samme divisjon var det også litt ekstra prestisje knyttet til disse oppgjørene.

Vindbjart rykket ned fra 2. divisjon i 2017, noe som førte til at mange spillere valgte å gå til andre klubber. To av dem gikk til Arendal og de er fortsatt i klubben. Kim Kvaalen ble kåret til årets spiller i Arendal i fjor, mens Preben Skeie fikk mye av sesongen ødelagt av skader. Begge er åpenbart innstilt på å vise seg fra sin aller beste side når deres tidligere trener kommer til Myra for å teste formen. 

Arendal leverte et resultat lang under forventning da det ble 0-4 mot Jerv sist fredag. Derfor er det nok mange som har behov for å overbevise tvilerne om at akkurat den kampen var et vinterlig feilskjær.

Vindbjart har tapt 0-7 (!) mot Jerv i treningskamp tidligere i vinter, men har siden overbevist med sterke 4-0 mot Start 2 og nå sist 4-1 mot divisjonskollega Donn.

Kampstart er kl 1800. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: