Peder Nersveen etter kampen mot Vindbjart.

- Jeg har møtt en gjeng med snille gutter

Peder Nersveen er fornøyd så langt med sitt opphold i Arendal Fotball.

Peder Nersveen har en rekke sesonger bak seg på både nivå 2 og 3 i norsk fotball, i tillegg til et opphold i øverste liga på Færøyene. 

Han ble hentet til Arendal Fotball som en ledertype og håper han kan bidra med sin erfaring når det drar seg til på banen. 

Det første inntrykket av klubben er i alle fall det beste for den tidligere HamKam- og Elverum-spilleren. 

- Jeg har bare møtt en gjeng med snille gutter her. Det har ikke vært noen problemer så langt. Å gli inn her, har gått veldig fint, forteller han med et smil. 

Brukt tiden på å gli inn

Det har gått en drøy måned siden Arendal Fotball startet oppkjøringen til sesongen, og siden Peder Nersveen hadde sitt første møte med sine nye lagkamerater. 

Selv for en rutinert og bereist spiller, er det mye en skal forholde seg til som ny i en klubb. Den første tiden har han brukt til å komme inn i spillergruppen. 

- Det handler om at en skal finne sin posisjon både på og utenfor banen, opplyser han. 

- Når en har funnet plassen sin, er det bare å fortsette og trene hardt, og begynne å ta enda mer tak enn nå, legger han til. 

Ingen kjeftesmelle

Han sier han håper han kan bli en pådriver i spillergruppa, en som går foran med sin rutine og bidrar med det han kan på banen. 

- Jeg vil stå frem både på og utenfor banen. Jeg har mye erfaring fra 2. divisjon, har vært med på opprykk før og vet hva som kreves for å ta et steg opp i systemet, beskriver han. 

Selv om han er en pådriver, beskriver han seg ikke som noen kjeftesmelle. 

- Men jeg sier fra, slår han fast. 

Han føler at laget har hatt en god periode så langt med trening og ligger bra an med tanke på å være klare til det smeller mot Notodden 2. påskedag. 

- Forsesongen er lang og mye skal jobbes, men jeg føler vi er i ruten, påpeker Nersveen. 

Annonse fra Obos-ligaen: