- Jeg tror vi klarer oss!

Jakob Rasmussen har forlenget sin kontrakt i Arendal. Nå er han klar for tre nye år i klubben!

Den danske midtbanespilleren, som har vært blant Arendals beste spillere helt siden han kom til klubben i 2014, har funnet seg godt til rette både på og utenfor banen. Kontrakten hans løp ut etter denne sesongen, men han har nå skrevet under på en avtale som binder ham til klubben ut 2020-sesongen. Det forteller at både Jakob og klubben har langsiktige planer.

"Jeg vet klubben har langsiktige ambisjoner, og det har jeg også"

— Jakob Rasmussen

Har ambisjoner

- Jeg trives i byen og klubben. Jeg vet klubben har langsiktige ambisjoner, og det har jeg også. Derfor er jeg veldig glad for å ha forlenget kontrakten. Vi har et veldig spennende prosjekt på gang her, mener Jakob Rasmussen.

Han er ikke bekymret over å signere ny kontrakt i en situasjon der klubben ligger nederst på tabellen. - Det var veldig viktig for oss å vinne mot Jerv onsdag. Det var ikke bare tre poeng og seier i en lokaloppgjør som betydde noe. Det betydde enda mer at vi presterte godt og viste at vi kan gi 100 prosent sammen som lag, sier Jakob Rasmussen som tror formasjonsendringen Mattias Andersson gjorde før kampen kan ha vært medvirkende. - Det viktigste var likevel at vi våknet opp og erkjente at vi ikke kan være bekjente av det vi har vist de siste par månedene, sier Jakob Rasmussen.

Se videointervju her!

Viktig kamp

Nå ser han frem til søndagens oppgjør mot Fredrikstad. Det kan bli en uhyre viktig kamp - og en seier kan føre Arendal opp på kvalik-plass på tabellen.

- Jeg tror man kan sette pengene på Arendal-seier, for vi vet nå at vi må være 100 prosent klare som mot Jerv og kjempe intenst gjennom hele kampen. Nå kan vi ha snudd sesongen, og da tror jeg også vi klarer å nå målet om å spille i OBOS-ligaen også neste år. Jeg gleder meg, sier Jakob Rasmussen.

Ifølge daglig leder Bård Sterk-Hansen vil Arendal i ukene fremover gå i dialog med flere spillere om forlengning av kontrakter. I dagens stall er det en god del spillere som allerede har avtaler som strekker seg lengre frem i tid, men det er også en god del som er i samme situasjon som Jakob Rasmussen var med kontrakt som løper ut etter denne sesongen.

- Det vil alltid være litt utskiftinger i en spillerstall, så vi må bruke litt tid på denne prosessen. Akkurat nå er det den neste kampen som er det aller viktigste, og slik vil det sannsynligvis være helt til sesongslutt. Men vi må planlegge på både kort og lang sikt, sier Bård Sterk-Hansen.

Jakob Rasmussen

  • Født: 10. september 1987

  • Høyde 176 cm

  • Posisjon: Midtbanespiller

  • Tidligere klubber: FC Fredericia, FC Roskilde, FC Fyn

Annonse: