- Jentene har tatt syvmils-steg i riktig retning!

Arendal-damene viste klar fremgang sammenlignet med treningskampen mot Stathelle før sesongstart. Likevel endte det med tap i Telemark søndag.

Stathelle vant 2-0, noe Arendal/Sørfjell-trener Lars Inge Holte erkjenner var fortjent. 

- Etter tap 4-0 i treningskamp mot Stathelle var jentene veldig motivert for revansje. Allerede på bussturen bort var det god stemning og en fokusert gjeng som var opptatt av å vise seg fra sin beste side. Det samme så vi på oppvarmingen og i innledningen av kampen. Spillet bølget frem og tilbake. I den første halvtimen skaper vi to-tre gode målsjanser som kunne gitt uttelling, forteller Lars Inge Holte.

Dessverre var det Stathelle som fikk uttelling først da de etter 30 min tok ledelsen 1-0.

- Målet kom etter klabb og babb i feltet i etterkant av en dødball, forklarer Holte.

Stathelle var best ut omgangen, men lagene gikk til pause uten flere scoringer.

- I 2. omgang prøver vi å flytte spillet høyere i banen og ta ut deres playmaker i defensiv midtbaneposisjon. Vi lykkes delvis, men likevel går de opp i 2-0 etter 60 min. Derfra og ut skaper vi noen muligheter, men ikke nok til å komme tilbake i kampen, oppsummerer Arendal/Sørfjell-treneren som legger til at Stathelle vant fortjent.

- Men jentene legger ned en fenomenal innsats og laget vårt har tatt «syvmilsteg» siden treningskampen mot Stathelle for fire uker siden.

Nå venter tre gode treningsøkter hjemme før Arendal/Sørfjell-damene møter Gimletroll til lokaloppgjør på Norac Stadion kommende lørdag kl 1400.

- Vi gleder oss til den kampen og håper på masse supportere på tribunen. I tillegg skal vi heie frem gutta til seier mot Odd 2 mandag kveld, lover Lars Inge Holte.

 

Annonse: