Jonas Vatne Brauti.

Jonas (23) er Arendals nye keeper

Jonas Vatne Brauti (23) har skrevet under for Arendal Fotball. Keeperen kommer fra spill i KFUM i Obosligaen.

Arendal Fotballs nye keeper er fra Ullern i Oslo, der han også startet sin fotballkarriere, men han har sterk familiær tilknytning til Arendal, ettersom faren hans er oppvokst i byen. Men det var ikke bare tilknytningen til Arendal og Sørlandet som bidro til at Jonas Vatne Brauti valgte å signere for Arendal Fotball:

- Jeg har ikke sett Arendal så mye, men jeg vet at dette er et spennende lag som er kjent for å spille veldig god fotball. Dessuten kjenner jeg Sebastian (Remme Berge) og Vebjørn (Urdal) fra tidligere. Så etter en god prat med dem, var jeg sikkert på at denne overgangen er et godt sportslig valg, sier Jonas Vatne Brauti. 

Han spilte 26 kamper for KFUM i Obosligaen i fjor - i en suksessrik sesong som endte med kvalifiseringsspill til Eliteserien. Tidligere har han også spilt for Ullern og Stabæk - for han altså gikk til KFUM sommeren 2021. 

Han kom ikke til enighet med Oslo-klubben om en forlenget kontrakt og kommer derfor gratis til Arendal. 

Den nye keeperen er klar over at det er store hansker han skal fylle etter at Leopold Wahlstedt, Lars Jendal og Jonatan Byttingsvik har levert strålende prestasjoner på keeperplass for Arendal de tre siste sesongene. - Jeg er klar over at det har vært gode keepere i klubben til nå, så jeg regner med at det er et visst forventningspress, sier 23-åringen.

Se videointervju med nysigneringen her:


 

Annonse: