Anders Bjørge sender ballen i mål for juniorlaget mot Vindbjart.

Juniorene slo sterkt tilbake

De var ute etter å revansjere cuptapet for Start. Det gjorde juniorlaget til gagns.

Det var Vindbjart som var Arendal Fotballs juniorlag sine gjester på Norac tirsdag kveld. For Arendal handlet det om å henge med Fløy på toppen av tabellen, i tillegg lå det noe ekstra i bakhodet, nemlig å revansjere tapet og exiten fra cupen i forrige uke (1-5 for Start). 

Og det var ikke noen tvil. Juniorlaget lyktes så til de grader. Venndølene hang med i første omgang. Da lagene gikk til pause sto det 2-1 til Arendal, etter at Vindbjart hadde redusert på et straffespark like før dommeren blåste til halvtid. 

I andre omgang var det egentlig ingen tvil. Arendal var et klart bedre lag og kjørte tidvis over sine gjester. Til slutt sto det 8-1 til Arendal, i en kamp der det med enda litt mer tur, fort kunne blitt tosifret antall scoringer. 

Arendal ligger et poeng bak serielder Fløy i toppen av tabellen. Neste tirsdag, klokken 18.45 på Flekkerøy, møtes de to topplagene ... 

Laget som spilte mot Vindbjart: Mads Rønningen, Tasso Dwe, André Sogorka Brinch, Sijam Nuri, William Selander, Victor Kaba, Marius Løvdal, Filip Mang-Thang, Tristan H. Åteigen, Markus Graue, Even Larsen, Jonas Gylland, Jonathan W. L. Lombotho, Anders C. R. Bjørge, Michael B. Bleika, Marius L. Alfsen. 

Bildeserie: Alf Joachim Altenborg

Annonse fra Obos-ligaen: