Even Larsen og Arendals juniorlag har kommet i siget i juniorserien.

Juniorlaget med sjette strake seier

Arendal Fotballs juniorlag er i siget. Torsdag kveld kom lagets sjette strake seier.

Med 2-1 hjemme over et hardt kjempende Vigør-lag, opprettholdt Arendal Fotballs juniorlag den gode flyten laget har hatt i de siste kampene. Laget har vunnet fem seriekamper på rad, etter å ha tapt den første. Innimellom seirene i serien har laget også vunnet en cupkamp.

Dermed kjemper Arendals-juniorene i toppen av den lokale G19-serien, der laget nå, med en kamp mer spilt enn Fløy, er to poeng foran laget fra Flekkerøy. Arendal står med 15 poeng - Fløy med 13.

Hadde overtaket

Mot Vigør hadde Arendal spillemessig overtak i hele kampen.

Laget fikk en god start og gikk tidlig i ledelsen med scoring av Even Larsen. Arendal spilte seg også til flere sjanser, men i stedet var det Vigør som utlignet før pause.

I andre omgang fortsatte Arendal å ha trykket i kampen, men avslutningene satt ikke som i de foregående kampene. Laget kunne ha scoret enda flere mål.

Men det ble seier. Det sørget Anders Bjørge for, da han midt i andre omgang plasserte ballen bak Vigørs keeper med en god avslutning.

Vigør hadde noen muligheter også de, men Arendals-juniorene så ut til å ha kontroll på det som foregikk i egen lekegrind.

Seier som smakte

Matchvinner Anders Bjørge var ikke like fornøyd med alt han og hans lagkamerater gjorde på Norac torsdag kveld, men han var fornøyd med de tre poengene. Det var en seier som smakte for Arendal Fotball.

- Tre poeng er alltid godt å ha med seg i lomma. Det er bra, men vi er ikke helt der vi vil i dag. Vi kunne ha jobbet enda bedre kollektivt i presset og satt mer trykk på dem, sier Anders.

Han er fornøyd med hvordan laget har fremstått den siste tiden.

- Vi gikk på en smell i første kamp (mot Randesund), men så har vi hentet oss opp. Kommunikasjonen oss imellom har blitt bedre. Nå står vi med fem på rad i serien, pluss en seier i NM. Det er en bra sesong så langt, mener matchvinneren mot Vigør.