Kapteinen: - Mye å revansjere

Kaptein Martin Torp er krystallklar før lørdagens oppgjør mot Fløy: - Vi har veldig mye å revansjere! Nå håper han på "folkevandring" til Hisøy kunstgress lørdag ettermiddag.

Akkurat nå pågår det arbeid på Norac stadion. Ujevnheter under kunstgresset skal utbedres og stabiliseres. Derfor må lørdagens hjemmekamp mot Fløy spilles på en annen arena.

norac-nytt-gress.jpeg
Nå pågår oppgraderingsarbeid på Norac stadion. Derfor spilles lørdagens kamp på Hisøy.

På Hisøy har mobiliseringen pågått for fullt den siste uka. Blant annet blir det satt opp ekstra tribuner for at flest mulig skal få en best mulig kampopplevelse. 

tribune-hisøy.jpeg
Tribunene gjøres klare på Hisøy kunstgress.

Kaptein Martin Torp er ikke engstelig for at det skal føles som å spille på bortebane når Fløy kommer på besøk. 

Litt tregere

- Vi har trent her i to uker og har vent oss til underlaget. Det er litt tørrere her enn på Norac stadion, siden de ikke vanner kunstgresset. Dermed går ballen litt tregere, men vi er vent oss til dette underlaget nå, forsikrer han. 

Det er et Arendal-lag som har mye å bevise når Fløy kommer på besøk. Flekkerøy-laget, som var en hårsbredd fra å rykke ned i fjor, har levert en svært sterk sesong og kjemper helt i toppen av tabellen. Samtidig kommer Arendal fra en svært svak bortekamp som endte hele 0-5 mot Strømmen.

- Vi er revansjelystne, bekrefter Martin Torp.

Kapteinen har heller ikke glemt at han var med på å tape på Flekkerøya da lagene møttes tidligere i sesongen.

- Vi skal revansjere både Strømmen-kampen og tapet mot Fløy forrige gang vi møttes, slår han fast.

Oppskriften

Og han mener suksessoppskriften er enkel - hvis aller gjør jobben de skal: 

- Det handler om mer innsats, større intensitet og en bedre organisering av det defensive spillet enn det vi presterte i forrige kamp. Det viktigste blir likevel intensiteten i spillet og vår gjenvinning av ball, sier Arendal-kapteinen som erkjenner at forrige serierunde ble en vekker for spillerne.

- Den kampen viste bare at dersom vi ikke gjør jobben, så kan vi tape for hvem som helst. Samtidig mener jeg Fløy er en motstander vi bør kunne slå på hjemmebane. Sannsynligvis blir det en tett og jevn kamp, men er vi gode i press- og gjenvinningsspillet vårt, så er vi gode nok til å spille ut Fløy til slutt, mener Martin Torp.

Offensiv

Arendal-trener Roger Risholt er også målbevisst og offensiv før kampen. Han har fått svarene han ønsker på treningsfeltet og håper også å få Andreas Hellum tilbake i kamptroppen denne helgen. Han har nå vært ute i snart tre måneder etter skaden han pådro seg mot Ørn i juni. 

- Vi vet hva vi må rette på for å prestere bedre enn vi gjorde forrige helg, fastslår Roger Risholt.

 

Annonse: