Kåret til årets spiller - også av spillerne!

Han har allerede fått utmerkelsen "Årets spiller" av Forza Arendal. Nå har også A-stallen stemt over hvem de mener har vært best i år - og de er enige med fansen: Mathias Johansen er årets Arendal-spiller!

- Det er selvfølgelig gøy at innsatsen min settes pris på, selv om sesongen ikke ble som den skulle, sier Mathias Johansen etter at han ble hyllet av medspillerne. For den tidligere Grane- og Hisøy-spilleren var ikke fornøyd med at opprykket røyk i kvalifiseringskampene mot Skeid. En sterk sesong fikk ikke det utfallet han og resten av spillergruppen kjempet for å få.

- Det er for all del hyggelig å få utmerkelser, men jeg hadde lett byttet bort personlig heder med  et opprykk til OBOS-ligaen, både for min egen og for lagets del, sier han. 

matias-kåring.JPG
Mathias Johansen ble kåret til årets spiller også av Forza Arendal.

Likevel betyr det mye for ham at innsatsen blir lagt merke til og verdsatt, av både medspillerne og fansen.

- Forza legger ned så mye innsats og tid, så å få en pris av dem var utrolig gøy, sier den offensive angrepsspilleren som også ble Arendals toppscorer i år. Mathias vil likevel dele all heder med lagkameratene:

- Jeg hadde ikke klart å bidra med det jeg har gjort i år uten den gode og brede troppen vi hadde i år. Jeg har hatt unikt gode lagkamerater, slår han fast. - Den oppbacking jeg har fått, både fra dem som har startet kampene, men ikke minst fra dem som har sittet på benken, har alt å si for meg!

Selv om han har svært gode personlige statistikker, både når det gjelder scoringer og assister, er Mathias Johansen likevel mest fornøyd med lagets samlede prestasjoner - noen enkeltnedturer til tross:

- Poengfangsten til laget ville i en normal sesong holdt til opprykk. Til slutt var det jo bare målforskjellen som ødela for oss. For min egen del har det blitt noen flere målpoeng sammenliknet med fjoråret, men det kan aldri bli godt nok. Målsetningen før 2023 sesongen må være å score flere mål enn jeg gjorde i år og å ha flere målpoeng enn i år. For lagets del så er det ikke noen som helst tvil, Arendal skal opp og Arendal skal opp som nummer 1, fastslår Mathias Johansen som håper at flest mulig av spillerne fra årets stall blir med også neste år.

- Samholdet i laget og spillergruppen kunne rett og slett ikke vært bedre, sier han.

 

 

 

Annonse: