Keeperfokus på trenerforum

Arendal Fotball inviterer til åpent trenerforum 2. juni. Fagansvarlig for keeperutvikling i NFF, Jan Erik Stinessen, vil dele sin kunnskap og gi verdifulle tips.

«Keeperrollen og keeperens rolle i laget». Det er temaet for trenerforumet som arrangeres på Norac stadion 2. juni kl 1800-2000. 

Keeperen er blitt en stadig viktigere spiller i moderne fotball og det stilles helt andre krav til keeperens ferdigheter nå enn for få år siden. Keeperen har en avgjørende i det oppbyggende spillet fordi presise igangsettinger er en forutsetning for å etablere eget spill. Samtidig må den moderne keeperen kunne lese spillet, være trygg i ballbehandlingen og ha svært god fotballforståelse.

Det betyr også at keeperne må få riktige utviklingsimpulser tidlig. Trenere for aldersbestemte lag har derfor ofte behov for kunnskap og innsikt i hvordan man kan involvere keeperne bedre i lagets treningsarbeid. Dette er blant temaene Jan Erik Stinessen vil belyse på trenerforumet. 

Arendal Fotballs trenerforum er åpent for alle interesserte og skal gi nyttig påfyll til alle trenere i både barne-, ungdoms- og voksenfotballen i regionen. 

- Dette er et gratistilbud vi gir til alle klubber og interesserte. Det er et viktig element i vår utviklingsmodell å bidra til å bygge kompetanse i flest mulig av de lokale breddeklubbene, sier sportssjef Bjørge Fedje. - Derfor er vi også svært takknemlige for at Jan Erik, som er en av dem med aller mest kompetanse på dette området, stiller opp og bidrar på denne måten.

Påmelding til trenerforumet gjøres ved å sende en epost til [email protected] innen 18. mai.

Annonse: