Keeperteamet vil besøke klubbene i regionen

Arendal Fotballs keepertrener Bjørge Fedje har en god nyhet til alle klubbene i Arendals-regionen.

Han vil gjerne komme på besøk til alle klubbene i regionen for sette fokus på keeperrollen og keepertrening. 

Nå venter han på en henvendelse fra akkurat DIN klubb. 

- Alle klubbene som ønsker å ha oss på besøk en kveld, må ta kontakt med oss, så kommer vi på besøk. Vi ønsker å sette mer fokus på keeperrollen og dele av den kompetansen vi sitter med, forklarer Bjørge Fedje, som fra nyttår tok over rollen som keepertrener i Arendal Fotball. 

Åpen for alle

Det er opp til klubbene hvordan de vil legge opp besøket, men Fedje sier han ser for at de kjører en økt for keeperne som er åpen for klubbens trenere. I tillegg ser han gjerne at foreldrene til keeperne også kommer. 

- Vi i Arendal Fotball vil være synlige for klubbene i nærområdet, samtidig ønsker vi å gi noe tilbake til lokalfotballen. Jobben som gjøres i klubbene er uvurderlig. Vi ønsker at spillerne skal bli gode i et trygt miljø, forklarer Fedje. 

Opptatt av naboklubbene

Daglig leder i Arendal Fotball, Bård Sterk-Hansen, forteller at klubben er veldig opptatt av naboklubbene. Før jul ble det blant annet inngått en sponsoravtale mellom Arendal Fotball og Sørfjells damelag. 

Keeperbesøkene er en annen måte å spre kompetanse på til klubbene i distriktet. 

- Vi er opptatt av naboklubbene. Vi håper gjennom dette tiltaket at vi kan tilføre dem noe. Utover våren skal også spillerne bli mer synlige hos naboklubbene, forteller han. 

 


Klubbene som ønsker besøk kan kontakte Arendal Fotball på [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: