Kjærkomment avbrekk etter beintøff periode

Alle Arendal-spillerne konkluderer med det samme: Oppkjøringen sitter godt i føttene etter halvannen måned med beinhard trening ...

Da er det også kjærkomment at spillerne får et lite avbrekk, halvannen måned før 2. divisjon tar til med oppgjøret mot Notodden 2. påskedag (13. april). 

Spillerne får nemlig fri etter at de mandag skal gjennom fysiske tester. Fra tirsdag til søndag i uke 9 har spillerne fått et eget program de skal følge, men de får fri fra fellestreningene. 

- Avbrekk er alltid deilig. Da kommer vi tilbake med mer lyst og energi, klare for ny periode med oppkjøring mot seriestart, sier Kim Kvaalen. 

Tung periode

Kim Kvaalen kan skrive under på at perioden spillerne har vært gjennom, har vært tung for spillerne. 

Siden starten av januar har spillerne vært gjennom to økter nesten daglig, i tillegg til at det har vært spilt fem treningskamper. 

- Det er godt å løsne litt opp nå, det tror jeg alle synes. Jeg er ganske sikker på at det er 25 sultne gutter som kommer tilbake på trening etter friuka fra fellestreningene, forteller Kvaalen. 

Skal på skitur

Fabian Stensrud Ness, sist sesongs kaptein hos Arendal Fotball, kan bekrefte at det smaker med en ukes pause fra fellestreningene. I likhet med Kvaalen, er han ganske sikker på at det er en sulten gjeng som kommer tilbake 2. mars. 

Egentreningsprogrammet garanterer han at han skal følge. Men det blir også tid til andre ting. 

- Det blir godt å rense hodet. Jeg håper å kunne stå litt på ski og å rekke en tur på hytta. Mulig det blir noen vennebesøk også. Det er alltid fint med slike friperioder, for da er det som alltid enda bedre å komme tilbake. Når vi er tilbake, går ukene til seriestart fort, slår han fast. 

Annonse fra Obos-ligaen: