Publikum på vei inn på stadion.

Kjøp billett på forhånd!

- Det er lurt å sikre seg kampbillett på forhånd når Arendal møter Fram Larvik kl 1900 torsdag, sier arrangementsansvarlig Per Carsten Michelsen.

Kampene kommer tett nå. Bare tre dager etter at Arendal Fotball overbeviste med å vinne 4-0 borte mot Rosenborg 2, så venter en ny seriekamp. Og nå er guttene endelig tilbake i Arendal og gleder seg til hjemmekamp på Norac stadion!

Det er fortsatt smittevernrestrikasjoner, men høyst sannsynlig er det plass til alle som ønsker billett til torsdagens kamp. Men publikum må fordeles over hele stadion - og det er fortsatt avstandskrav som gjelder.

- Hvis flest mulig kjøper billett på forhånd, så blir det mindre kø og en bedre opplevelse for alle, sier arrangementsansvarlig Per Carsten Michelsen.

Han har allerede merket økende interesse for billetter - og selv om det kanskje er for optimistisk å håpe på utsolgte tribuner, så er han likevel tydelig på at det enkleste for alle vil være å sikre seg billetter gjennom å bestille på nett før kampen.

Det er fortsatt nummererte plasser for alle - og man må sette seg på den samme plassen som man har fått tildelt på billetten. 

- Vi må spre folk over stadion og ta i bruk flest mulig tribuneseksjoner. Siden publikum må oppholde seg i ulike områder av stadion, så vil det dessverre fortsatt være noen som ikke har tilgang til kiosk, sier Per Carsten Michelsen.

KJØP BILLETT HER!

Annonse: