Vegard Bergan.

Klare for opprykksfinale!

Etter en knallsterk prestasjon på bortebane, er Arendal Fotball klar for opprykksfinale mot Skeid. Alt blir avgjort på Norac stadion kommende lørdag!

Da Vegard Bergan (bildet) steg opp, knuste Ull/Kisa-forsvarerne i lufta og satte inn Arendals tredje mål for dagen på Jessheim stadion, så var i praksis kvalifiseringskampen avgjort. Selv om det var drøye 25 minutter igjen av ordinær tid, så hadde Arendal fullstendig kontroll på kampen.

Dermed lyktes også Arendal med å snu nederlaget på Norac stadion onsdag (0-1) til årets - til nå - viktigste triumf.

- Vi leverer en nærmest perfekt kamp, oppsummerte Rasmus Lynge Christensen overfor Agderposten rett etter kampen. Dansken scoret selv det viktige 0-2-målet etter 55 minutter, etter at Arendal først tok ledelsen før det var spilt tre minutter av kampen. Da var det en avslutning fra Mathias Johansen som Ull/Kisa-forsvaret satte i eget mål.

- Vi fikk kampbildet vi forventet og har veldig god kontroll på dem gjennom hele kampen, sa trener Roger Risholt til Agderposten rett etter sluttsignalet. Han betegnet prestasjonen som "meget voksen og rutinert" av hans egne spillere.

Nå venter bortekamp mot Skeid onsdag. Deretter skal det hele avgjøres på Norac stadion førstkommende lørdag.

- Nå venter fire omganger mot Skeid. De sendte B-laget til Stjørdals/Blink for å hvile spillere før kampene mot oss. Vi skal restituere godt og være klare, fastslo Arendal-treneren overfor Agderposten.

Vinneren av dobbeltoppgjøret mellom Arendal og Skeid spiller i OBOS-ligaen i 2023.

 

 

Annonse: