Stefan Mladenovic.

- Klart vi kan slå Sandefjord

Arendal møter eliteserielaget Sandefjord i 2. runde i cupen. - Selvfølgelig kan vi slå dem, sier Stefan Mladenovic som kom fra Sandefjord til Arendal foran denne sesongen.

Stefan Mladenovic spilte to sesonger i Sandefjord, men dessverre ble store deler av denne tiden preget av langtidsskader for den nåværende Arendal-spilleren. Han har brukt våren og forsommeren til å komme tilbake etter det lange skadeavbrekket og nærmer seg nå kampformen for fullt. I forrige cup-runde spilte han 80 minutter og han føler seg klar for å yte maks i de kommende kampene. 

Vi har kvalitet nok

- Det er et lag vi kan slå når vi er på vårt beste. Vi må heve oss fra de siste kampene våre, men jeg vet også at kvaliteten vi har i vårt lag er nok til å slå Sandefjord. De vet å bruke ballen godt, samtidig som de også evner å være ekstremt direkte når den muligheten byr seg, sier Stefan Mladenovic som fortsatt har kontakt med mange av Sandefjord-spillerne.

- Stammen i laget er den samme som da jeg var der, og jeg kjenner veldig mange av spillerne. Personlig håpet jeg på Sandefjord eller Odd som cup-motstander, siden jeg har spilt i begge klubbene. Men jeg forstår jo at mange her lokalt hadde håpet på Jerv eller Start, sier Stefan Mladenovic.

Moro med eliteseriemotstander

Arendal-trener Roger Risholt har også en fortid i Sandefjord og fikk 42 kamper for klubben i 2014- og 2015-sesongene.

- Det blir veldig moro å få en eliteseriemotstander på hjemmebane, selv om det var overraskende at vi ikke fikk Jerv eller Start, sier han,

Risholt innrømmer at Arendal ikke vil være favoritter, men samtidig viser all erfaring at gode lag fra 2. divisjon ofte gir eliteserielagene tøff motstand i cupen.

- Vi har alltid en sjanse for å vinne. Sandefjord er et godt lag og har overrasket de fleste år etter år. Det er mange gode spillere der. Men det er perfekt at vi får testet oss mot et eliteserielag, sier Roger Risholt.

 

Annonse: