Arendal/Sørfjell-troppen på Intility Arena.

Knepent tap på Intility Arena

Arendal/Sørfjell-jentene tapte 1-0 mot VIF 2 på Intility Arena søndag. Her er trener Lars Inge Holtes rapport fra kampen.

Fantastisk gøy å komme til Intility Arena, en av landets flotteste stadioner. Vi ble tatt i mot av «lokale» Monica Knutsen og alle var veldig spente foran denne kampen.

Vi startet kampen best og hadde et par bra muligheter i åpningsminuttene. Etter hvert overtok et godt VIF banespillet og presset oss bakover. De skapte et par gode muligheter i første omgang men vi stå veldig godt i mot. Samtidig hadde vi noen overganger som fort kunne endt med scoring.

Vi går til pause med en god følelse og veldig fornøyd med jobben som er gjort.

2. omgang fortsetter med et VIF-press. De prøver å slå mye i bakrom, men vi har bra kontroll. I det 74 minutt sprekker nullen og de ruller opp et angrep som ender hos en VIF spiller på 12 m litt skrått. Perfekt avslutning og utagbart for keeper.

Vi prøver å flytte laget høyt de siste minuttene og jentene står på til sluttsignalet går.

Enorm innsats og disiplinert jobbing av samtlige Arendalspillere gjør at vi er stolte av kampen som ble spilt selv om det selvsagt er kjedelig å dra hjem uten poeng. Men fortsetter vi slik blir det flere poeng fremover.

Neste helg er det serieleder Odd på Skagerak Arena. Så her går vi fra den ene eliteseriestadion til den andre…