Sander kvik1

Kvik Halden på lørdag kl 16

Lørdag kommer Kvik Halden på besøk i sjette serierunde. Til tross for en tøff start på sesongen har de vist gode takter i enkeltkamper.

To poeng og 4-16 i målforskjell er fasiten så langt for Kvik, men har uavgjortresultater mot de to antatt sterke lagene Sotra og Fløy.

Vegard Hansen er usikker på hva som venter oss på lørdag.

- Kvik har prøvd litt forskjellige formasjoner denne sesongen, og har nok fått en del svar i de første kampene på hva som fungerer og ikke fungerer. Det at de har variert spillestil og formasjon gjør også at vi er usikker på hvordan de velger å møte oss. Det som er sikkert er at det alltid er farlig å møte lag som kommer fra stortap (tapte 5-0 mot Lysekloster). Kvik har kvaliteter som kan straffe alle lag i denne divisjonen, så det gjelder å være klar når fløyta går!

 

  • Lagene har møttes seks ganger tidligere. Arendal har vunnet fire, og Kvik to kamper. Sist gang lagene møttes på Norac stadion (oktober 2022) ble det en målrik kamp. Arendal ledet hele 4-0 til pause, men vant til slutt knepent med 5-4.
  • 31-åringen Fabian Stensrud Ness (ex Arendal) er fortsatt en sentral spiller for Kvik. Han fikk 70 kamper (30 mål) for Arendal Fotball i årene 2017-2020. 
  • Portugiseren Hugo Vicente tok over laget før denne sesongen. Vicente kom fra stillingen som assistenttrener i Stabæk. 
  • Med seier i denne kampen har Arendal Fotball god heng på topplagene, og setter oss i en posisjon der vi kan gå forbi Jerv med seier på 16. mai.

Billetter til Kvik-kampen kjøper du her

Billetter til Jerv-kampen 16.mai kjøper du her  (flere enn 1 000 billetter er allerede solgt, og hovedtribunen nærmer seg utsolgt)

tabell1.png

 

Annonse: