Kvilaas blir hovedtrener i Arendal Fotball.

Anton Severin Kvilaas fra Kragerø kommer sist fra Mjøndalen sitt akademi, der han var sportslig leder og trener i syv år. Nå tar han over Arendal Fotball sitt kvinnelag.

Anton har UEFA A-lisens, og har mange års erfaring som trener og spillerutvikling i både klubb og krets. 

Etter at Remi Natvik sin avgang ble kjent før jul har klubben jobbet med å finne en trener som passer klubb og lag, og som vi har tro på kan utvikle laget videre.

Klubben har hatt samtaler med flere gode kandidater, og Anton utpekte seg tidlig som en som har kvalitetene vi mener vil være viktig for å utvikle laget og enkeltspillere fremover. 

Styreleder i Arendal Fotball, Lars Inge Holte, har vært sentral i jakten på ny trener.

- Det at Anton har vært i Mjøndalen parallelt med herrelagets hovedtrener Vegard Hansen gjorde at vi føler oss trygge på referansene som er innhentet derfra. I Anton får vi en trener som legger mye i potten i sin trenergjerning, og er svært dedikert og hardtarbeidende. De menneskelige egenskapene er også trukket frem; at han er veldig godt likt blant spillere og trenerkollegaer.

Anton er imponert over det han har opplevd som en veldig grundig og ryddig prosess fra klubbens side.

- Lars Inge har "grillet" meg i flere runder. Jeg setter pris på den grundigheten og dedikasjonen Lars Inge har vist, og dette er noe også jeg verdsetter i mitt virke som trener.

- Jeg vil takke Arendal Fotball for tilliten ved å la meg få lov å jobbe med ett av flaggskipene på Sørlandet. Klubben har et stort potensiale, og det jobbes godt med planer for hvordan en skal jobbe med talentutvikling fremover. 

I år er det duket for to lokaloppgjør på Norac stadion, når Arendal Fotball får besøk av Amazon Grimstad og IK Start. 

- Dette blir en spennende sesong i en svært åpen avdeling der alle kan slå alle! Jeg gleder meg stort til å møte jentene og komme i gang med treningene!

Velkommen til Arendal, Anton!

 

Annonse: