Lars Inge Holte ny styreleder

På klubbens årsmøte som ble avholdt i går kveld ble Lars Inge Holte valgt som klubbens nye styreleder.

Foto: Agderposten (Thomas Skjeggedal Thorsen). 

Det nye styret (fra venstre): Sverre Knudsen, Lars Inge Holte, Trond Madsen, Reidun Pihlmann. Jan Sigurd Otterlei var ikke tilstede.

Lars Inge har vært styremedlem siden 2021, da han kom inn i klubben i forbindelse med at Arendal Fotball tok over kvinnelaget til Sørfjell. Lars Inge hadde da vært trener for stammen i dette laget helt siden de startet som småjenter i Flosta. Lars Inge er fortsatt i full sving rundt kvinnelaget, og han akter å fortsette sitt bidrag her i tillegg til at han nå også er klubbens styreleder.

Nye ansikter i styret er Reidun Pihlmann og Sverre Knudsen. Reidun er rektor på Stinta skole, og har tidligere vært rektor ved flere skoler i distriktet. Sverre er daglig leder i Arendal By.

Avtroppende styreleder, Ole Magnus Heimvik, ble valgt til årsmøtets dirigent. Ole Magnus ønsket selv å få avløsning som styreleder, og ledet dermed sitt siste møte i klubben for denne gang i går kveld.

Regnskapet som ble godkjent på årsmøtet viser et overskudd på 145 000 kroner av en omsetning på 17,8 millioner kroner. Klubben har per 31.12.2022 en positiv egenkapital på 3,1 millioner kroner. Årsmøtet vedtok også det fremlagte budsjettet for 2023 som viser 18,6 millioner kroner i inntekter og et nullresultat.

Rune Aarrestad og Geir Fone trådte ut av styret etter å ha vært viktige bidragsytere helt siden klubben ble etablert, mens Marit Fiane Grødum, Sidsel Pettersen og avtroppende styreleder Ole Magnus Heimvik har hatt noe kortere karrierer i klubbens styre. Alle har gjort en stor innsats for klubben, og ble takket av med blomster på slutten av møtet.

Følgende styre ble valgt:

Styreleder: Lars Inge Holte
Nestleder: Trond Madsen
Styremedlemmer: Jan Sigurd Otterlei, Reidun Pihlmann, Sverre Knudsen.

Annonse: