- Lukket øynene og skøyt

En scoring på overtid fra kaptein Daniel Hultqvist ga Arendal Fotball seieren mot Kvik Halden på Norac stadion i dag.

Førsteomgang var jevnspilt, og Kvik hadde en god del ball. Scoringen til Kvik kom i det 42. minutt fra ex-Arendal Fabian Stensrud Ness. Det var tydelig at scoringen satte fart i Arendal-spillerne, som dominerte kampen derfra og ut. Det ble likevel ikke skapt veldig mange store sjanser, men nok til at andreomgang ga to mål riktig vei.

Daniel Hulqvist spilte 2022-sesongen i Kvik Halden, og hadde i likhet med Fabian Ness ikke noe i mot å score mot gamleklubben. Scoringen kom etter en corner der ballen faller ned i feltet etter en duell, og Daniel finner en luke mellom mange bein og får satt den i mål. Før den dramatisk overtiden hadde også Sander Lille-Løvø tegnet seg i scoringsprotokollen med en straffescoring i det 54. minutt.

Daniel har ikke store tanker om egen avslutteregenskap, men fikk altså scoringen som avgjorde kampen.

- Jeg lukket øynene og skøyt. Et typisk stoppermål.

Om kampen har han ikke så mye positivt å si.

- Dette er en kamp vi kan glemme og slenge i søppelet med en gang.....men vi skal vinne når vi er dårlige også. Det gjør gode lag.

Vegard Hansen var svært glad for seieren, men har ingen problemer med å innrømme at prestasjonen ikke var all verden.

- Jeg regnet med at de skulle justere etter 5-0 tapet sist helg, og de var gode til å stenge rom. Uansett skal vi løse det, men i dag manglet det både på valg og utførelse.

Nå ser Vegard frem til toppkampen på Norac stadion på fotballens festdag 16. mai.

- Vi står likt med Jerv før denne kampen, så dette blir kult. Jeg oppfordrer hele Arendals befolkning om å få seg en billett og komme på stadion og hjelpe oss frem til seier.