Lyspunkter tross tap

Det var to lag med mange nye bekjentskaper i lagoppstillingene som møttes på Norac stadion i dag. Arendal med fem debutanter, og Amazon med hele ni debutanter av tretten benyttede spillere .

Det ble ikke åpningen som hovedtrener Anton Severin Kvilaas og jentene hadde håpet på da Amazon gikk seirende ut av en jevnspilt kamp. I førsteomgang hadde Arendal mye ball, skapte noen farligheter, og styrte kampene mot et lavtliggende Amazon-lag. Etter pause kom Amazon mer inn i kampen, og etter 63 min fikk de uttellingen. Arendal klarte aldri å sette inn et vedvarende trykk mot Amazon sitt mål i jakten på utligning, og i det 88. minutt punkterte Amazon kampen med sitt andre mål for dagen.

Det var knyttet spenning til styrkeforholdet mellom de to lagene etter at Amazon nok en gang har skiftet ut nesten hele stallen før en seriestart. Noen endringer har det også vært i Arendal, og startet med fire debutanter i Marene Finnebråten, Anine Eilertsen Gundersen, Maren Risa, Annicken Bjellvåg Eliassen, i tillegg til Juni Wullum Ellefsen som kom inn i 2. omgang. 

Hovedtrener Anton Sverein Kvilaas er fornøyd med spillet i førsteomgangen, men i andreomgang ble det tyngre for laget.

- I dag ble det tydelig at vi har hatt en del nøkkelspillere ute med skade i lang tid rett før seriestart. Vi har ikke ork til å følge opp den gode førsteomgangen, og går rett og slett litt tom utover i omgangen. Det er likevel gledelig at vi er gode så lenge vi har krefter, så må vi bare sørge for at vi har krefter til å stå to omganger fremover.

Neste kamp er borte mot Haugesund 28. april.

Annonse: