Målscorer klar for Arendal Fotball

Jens-Erik Grønli Johansen (24) har scoret smått utrolige 44 mål på 43 kamper de to siste sesongene for et lag på nedre halvdel av Norsk Tipping-ligaen.

Det er en "late bloomer" som nå blir klar for Arendal Fotball, men han har færre sesonger på banen enn alderen skulle tilsi. Som 19-åring var Sande-gutten i Ørn Horten da han fikk beskjed om at han hadde fått "jumpers knee". Dette holdt han borte fra fotballen i to og en halv sesong, og Jens-Erik hadde gitt opp håpet om å spille toppfotball. Heldigvis prøvde han seg i sin lokale fotballklubb i 4. divisjon (Sande) igjen i 2021, og hamret der inn 44 mål på 37 kamper før han tok steget opp en divisjon og gikk til Åskollen i Norsk Tipping-ligaen.

I fjor scoret Jens-Erik 31 av Åskollens 59 mål! Stort dårligere har det ikke vært i år, og Jens-Erik har scoret 13 av 30 mål før hans siste kamp for Åskollen mot Frigg på lørdag. Jens-Erik skal altså spille en siste kamp for Åskollen før han fra mandag blir Arendal-spiller ut neste sesong.

Jens Erik kommenterer overgangen slik

- Jeg har hatt alternativer på bordet, men når Vegard tok kontakt var jeg ikke i tvil. Jeg har stor tro på Vegard kommer til å lykkes i Arendal, og jeg vil være med å ta de stegene sammen med han, laget og klubben. 

Vegard Hansen beskriver en spiller Arendal Fotball vil få god bruk for.

- Siden jeg er fra Buskerud har jeg fått med meg Jens-Erik sin fantastiske utvikling de siste sesongene. Han er en kraftfull spiss som det lukter mål av. Han jager utrettelig muligheter og er fantastisk i presset. Jeg gleder meg til å se han ett nivå opp, og han vil nok være en håndfull for forsvarer her også. 

Neste kamp for Arendal Fotball er mot Brann 2 på Norac stadion kl 16:00 på søndag. 

Annonse: