Maren Risa fra Viking til Arendal Fotball

18-åringen fra Stavanger var i fjor en del av A-stallen til Viking-laget som rykket opp til 1. divisjon. Nå søker den talentfulle og ambisiøse spilleren seg til Arendal for å fortsette utviklingen.

Maren er i ferd med å avslutte skolegangen på Wang Toppidrett denne våren, men vil få et tilrettelagt opplegg fra skolen som gjør at hun allerede nå kan slutte seg til laget. Frem til siste eksamen er avlagt vil det bli en del pendling, men Maren forventer å kunne delta på flere treninger ukentlig. 

Sist søndag fikk Maren vist seg frem i en internkamp, og har også deltatt på treninger denne uken. Hovedtrener Anton Severin Kvilaas likte det han så.

- Maren er bra i press og som førsteforsvarer, god til å bli rettvendt med ball , og er en svært god avslutter. Utenfor banen er dette en ydmyk jente som er godt likt og har ambisjoner både for seg selv og laget. Hun vil helt klart bidra til ytterligere offensiv slagkraft i laget vårt.

Maren gleder seg til spill for Arendal Fotball i 2024.

- Jeg synes nivået på spillerstallen har sett veldig bra ut den tiden jeg har vært med laget. Jeg tror 2. divisjon er den riktige utviklingsarenaen for meg nå, og jeg kommer til Arendal fordi laget har en dyktig trener som spiller en fotball jeg tror vil bidra til min og lagets utvikling.

Velkommen til Arendal Fotball, Maren!

Annonse: