Mathias Johansen.

Mathias satser videre i Arendal!

Mathias Johansen signerte fredag en ny kontrakt med Arendal Fotball. Den lokale angrepsspilleren har bestemt seg for å satse for fullt også neste sesong!

- Mathias har hatt en fin sesong i Arendal Fotball. I flere kamper har han vært matchavgjørende, både gjennom godt forarbeid og presise avslutninger, sier Bjørge Fedje etter at han har sikret dagens andre spillersignatur for 2022-sesongen.

Mathias Johansen (26) var en av de lokale spillerne som ble hentet til Arendal Fotball i vinter. Han var svært lovende som tenåring, men det er først denne sesongen han har fått sitt definitive gjennombrudd i toppfotballen.

- Trenerteamet tror Mathias har enda mer å by på enn det han har vist så langt. Han har tatt store steg denne sesongen, og det er ingen grunn til at den gode utviklingen bare skal fortsette videre, mener Bjørge Fedje som er svært glad for at klubben kom til enighet med spilleren allerede nå.

- Vi har hatt en fin dialog med ham over tid, men ikke blitt helt enige om detaljene før nå. Mathias har kvaliteter som kan bli viktige for oss allerede i søndagens kamp mot Egersund, sier Bjørge Fedje. 

Mathias Johansen har spilt 27 kamper for Arendal Fotball denne sesongen, blant disse er alle tre cup-kampene. Han står med tre scoringer - til nå. 

Annonse: