Mest fornøyd med det defensive

Arendal Fotball Kvinner er ute av cupen etter at laget tapte 0-3 mot Stabæk på Norac stadion onsdag kveld.

Toppserielaget fra Bærum vant fortjent, men de måtte slite for cup-avansementet. Selv om de blå dominerte i ballbesittelse, skapte de få store målsjanser før Malene Dunsby ga bortelaget 0-1 etter en snau halvtimes spill.

Arendal hadde en meget god mulighet til å få nettkjenning da Victoria Øvretveit fyrte av fra 16-meteren, men en god Stabæk-keeper klart å få slått skuddet til corner.

Lagene gikk til pause med ettmålsledelse til bortelaget - så drømmen om en cup-bombe var fortsatt innen rekkevidde. Men da Zara Jönsson - med faren, den tidligere Stabæk-treneren Janne Jönsson, på tribunen - satte inn 2-0 etter 67 minutter, så var egentlig kampen avgjort.

Arendal forsøkte å få til en redusering, men var ikke presise nok til å utnytte bakrommet Stabæk etterlot seg. Og på overtid scoret Zara Jönsson igjen, slik at det endte 0-3.

Arendal-trener Remi Natvik er likevel rimelig godt fornøyd med hva laget hans presterte, spesielt defensivt.