Mikal Berg Kvinge klar for Arendal Fotball

Mikal Berg Kvinge (20) har lenge blitt sett på som en av de største talentene i Brann. Nå skal han utvikle potensialet sitt videre i Arendal.

PS! Denne saken har lagt klar til publisering noen dager, og overgangen har blitt omtalt i flere aviser. Vi har ikke kunne publisere nyheten før overgangsavtalen med SK Brann var undertegnet. Det ble den i dag, og Mikal er på plass i Arendal i morgen (tirsdag). Arendal Fotball takker SK Brann for en ryddig prosess i forbindelse med overgangen.

X-faktor

Mikal kommer fra en god sesong for Brann 2, der det ble 8 mål på 25 kamper for kantspilleren i PostNord-ligaen. Han har tidligere fått prøvd seg i både Eliteserien (Brann) og OBOS-ligaen (på utlån til Grorud sommeren 2022) i tillegg til 11 landskamper for aldersbestemte landslag.

Vegard Hansen får nå en spiller med den X-faktoren som han tidligere har sagt er viktig å ha i et lag.

- Mikal Berg Kvinge hadde en meget god sesong på Brann 2 i fjor. Han er en type kant vi har ønsket oss, med voldsom X-faktor. Han har fart, ferdigheter og et lavt tyngdepunkt, noe som gjør han veldig god en mot en. Han utfordrer villig og er i stand til å passere motstandere og skape ubalanse. Vi får Kvinge i konkurranse med andre klubber - også på høyere nivå - og jeg er sikker på at han blir nyttig for oss, samtidig som han har potensiale til å bli en stor publikumsfavoritt.

Mikal har en lignende beskrivelse av seg selv som spiller:

- Jeg regner meg som en driblesterk kantspiller med et godt tempo som også her et godt øye for mål. Nå gleder jeg meg veldig til å ta del i det som virker som ett veldig spennende lag, og en veldig fin klubb! 

Velkommen til Arendal, Mikal!

Annonse: