3C0A5940

Mona vil fullføre sesongen med stil

Arendal Fotball er ubeseiret på fem kamper, og Mona Gundersen og resten av laget reiser til kamp på Majorstuen på søndag med god selvtillit.

Etter seieren mot Vålerenga 2 sist helg sikret Arendal plassen i neste års 2. divisjon. Nå kan blikket rettes oppover tabellen. Opp til Vålerenga 2 på sjetteplass er det bare 3 poeng.

Skal fullføre med stil

På søndag møter Arendal Frigg som ligger poenget foran.

- Det var veldig deilig å ha fått sikret plassen sist helg, men det vil ikke ha noe påvirkning på kampen. Vi vet vi er et godt lag som kan slå Frigg, og vi er motiverte til å ta poeng hjem fra Oslo! 

Mona har 4-3 tapet mot Frigg i august friskt i minne, og vet hva som venter. 

-I Oslo venter et godt Frigg-lag, som straffer oss sentralt i banen hvis vi ikke ligger kompakt og er gode i den defensive strukturen. De har spisser som er farlige i boks, men også i bakrom. Men Frigg etterlater sine rom, så vi vet hvordan vi kan straffe dem. Hvis vi får til den defensive strukturen og klarer å holde ballen i laget, så er dette en kamp der vi skal ta tre poeng!

Før sesongen var målet å etablere seg i divisjonen. Nå er kontrakten for neste sesong sikret, og det er kort vei oppover på tabellen.

- Vi har hatt en stor utvikling både som lag og individuelt som spillere. Jeg mener vi er et godt nok lag til å ligge lengre oppe på tabellen, og det er det vi skal vise de siste kampene.

Nye steg neste sesong

Arendal har gjennom årets sesong vist å ha nivået inne, og har los på en plassering på øvre halvdel av tabellen. Mona er sterk i troen på at laget kan utvikle seg videre til neste sesong.

- Jeg har skikkelig troa på at det kan bli en bra sesong, der vi klarer å bite fra oss enda mer enn vi har gjort i år. Vi har en veldig fin og god gruppe som er lærevillige, treningsvillige og motiverte.

For neste sesong ser Mona behov for også å få inn noen forsterkninger.

- For at vi skal ta steg i neste sesong må vi bygge videre på den spillergruppen vi har nå, men også få inn noen forsterkninger som kan heve kvaliteten og nivået på treninger og kamp. Det er viktig med god konkurranse på posisjonene. 

 

Arendal møter Frigg på Tørteberg KG søndag kl 14:00.

PS! Om det ikke er spilleforhold til å gjennomføre kampen vil den bli flyttet til Røa.

Annonse: