Møter Eidsvold Turn i OBOS Supercup på lørdag

Det er meldt svært kaldt vær på lørdag, så kampen er flyttet innendørs. Merk også at tidspunktet er endret!

Eidsvold Turn rykket i fjor opp fra 3. divisjon etter en fantastisk sesong med 25 seiere og kun ett tap. Gjennom jubelsesongen scoret laget hele 109 mål i serien, hvorav arendalitt og ex-Arendal-spiller Vital Curtis Kaba stod for hele 34 av disse.

En annen kjenning som muligens stiller på "feil" banehalvdel på lørdag er Sebastian Remme Berge, som etter tre år i Arendal Fotball nå er tilbake på Østlandet.

På grunn av kulden som er meldt de neste dagene har Eidsvold Turn flyttet kampen til Kongsvingerhallen for å kunne tilby gode spilleforhold. Tidspunktet er også endret til 17:15. En stor takk til Eidsvold Turn som ikke tar noen sjanser med spilleforhold og tilbyr en svært god alternativ løsning på kort varsel.

For Arendal Fotball er alle de 18 spillerne i A-stallen med til denne kampen i tillegg til Mats Jacobsen fra rekruttlaget. Unntaket er Mikael Harbosen Haga som er utestengt fra denne kampen etter det røde kortet han fikk mot Lørenskog. I tillegg til er det med tre prøvespillere: Drilon Ibishi (Fløy), Prince Allan Mlagulwa (Urædd) og Froland-gutten Jakob Haugaas Alne (nå Trauma). 

Kampen sendes på direktesport.no

Annonse: