Andreas Hellum ble både holdt og dratt i trøya gang på gang, uten at dommeren slo ned på ulovlighetene. Men her har han kommet seg løs fra tjuvtriksene til Nardo-spillerne.

Møter Nardo i cupen

Arendal får to bortekamper mot Nardo i løpet av tre eller fire dager i september! Det er resultatet av cup-trekningen torsdag.

Arendal fikk altså bortekamp mot Nardo i 3. runde i cupen. Den kampen skal spilles onsdag 22. eller torsdag 23. september. Samtidig har Arendal bortekamp mot Nardo i serien 19. september!

- Når det først er blitt slik, er det kanskje like greit for oss. Kanskje kan vi rett og slett bli igjen i Trondheim etter seriekampen og spare oss for noen ekstra reisekostnader, sier trener Roger Risholt.

Han hadde håpet på en hjemmekamp på Norac stadion - helst mot en eliteseriemotstander eller et lag på samme nivå som man har gode sjanser til å gå videre mot.

- Nå ble det bortekamp, men vi bør absolutt ha en god mulighet til å vinne mot Nardo, sier Roger Risholt som allerede har ristet av seg skuffelsen etter tapet mot Sotra. - Jeg har sett kampen på nytt og vår prestasjon var mye bedre enn resultatet tilsier. Men noen ganger blir fotballkamper slik, konstaterer han.

Da Arendal møtte Nardo på Norac stadion 18. juli, endte oppgjøret 2-2. Det var Arendals første poengtap denne sesongen. Siden har det gått tråere i serien, men samtidig viste cupkampen mot Sandefjord at årets Arendal-utgave kan vinne mot nesten hvem som helst når man får frem det beste i alle lagdeler.

- Den nye ordningen med at cupkampene trekkes fra tredje runde, gjør jo at det er større muligheter for å komme langt for et lag fra 2. divisjon. Dersom vi vinner mot Nardo og kommer til fjerde runde, så vil det være første gang i klubbens historie, påpeker Roger Risholt som nok er minst like opptatt av å vinne seriekampen mot Nardo helgen før cup-kampen. 

- Det er ikke nødvendigvis noen ulempe for oss med to tette kamper mot samme motstander. Men det blir jo litt spesielt at utfallet av trekningen ble slik. Vi skulle selvfølgelig også ønsket oss hjemmekamp, uansett motstander. Men vi har ikke vært heldige med oppsettet av hjemmekamper verken i serien eller cupen. Vi har jo også fått flest av midtukekampene på bortebane, minner han om. 

- Likevel er det bedre for oss å møte et lag fra samme nivå enn om vi hadde trukket et lag fra OBOS-ligaen. Vi har bedre muligheter til å gå videre når vi møter en klubb som spiller i vår divisjon enn om vi skulle spilt mot en klubb på høyere nivå - selv om vi har vist at vi kan vinne også mot eliteserielag. Alt i alt så er dette en nokså fornuftig trekning for vår del, mener Roger Risholt.

Her er oppsettet for 3. runde i cupen:

Harstad - Brann
Kongsvinger - Fløy-Flekkerøy
Start - Mjøndalen
Alta - Bodø/Glimt
Vålerenga - Odd
Øygarden - Sarpsborg 08
Nardo - Arendal
Ranheim - Aalesund
Viking - Rosenborg
Strømsgodset - Stabæk
Bryne - Molde
Sogndal - Åsane
KFUM - Kristiansund
Grorud - Lillestrøm
Moss - Sandnes Ulf
HamKam - Raufoss

Kampene skal spilles 22. eller 23. september.

 

Annonse: