Tore Swan og Per Carsten Michelsen gjør klart for ny hjemmegarderobe på Norac stadion.

Nå bygges nye hjemmegarderober

Garderobene på Norac stadion skal oppgraderes de kommende ukene. Det betyr mye bedre fasiliteter for Arendal Fotball - både til kamp og trening.

Klubben investerer rundt 300.000 kroner i oppgraderingen av garderoben. Frem til nå har de gamle Bjønnes-garderobene vært eneste mulighet for å få skiftet og dusjet på Norac stadion, men her er fasilitetene preget av mange års bruk og en standard som i det daglige ikke er helt tilfredsstillende.

- Derfor har det vært et sterkt ønske fra både spillere og trenere at vi kan oppgradere garderobene, og løsningen vi har valgt er å utvide rigget der administrasjon, lager og VIP-lounge holder til i dag, sier anleggsansvarlig Per Carsten Michelsen.

Bygningsmassen er egentlig sammensatt en en rekke containermoduler - og det blir nå skaffet til veie to nye moduler som vil utvide kapasiteten og gi plass til garderobene som A-stallen vil disponere fast.

- Det betyr at hver spiller får sin faste plass med egne skap der de kan oppbevare personlig utstyr. Spesielt i treningshverdagen vil dette bety mye for den daglige trivselen, sier Per Carsten Michelsen som i disse dager får god hjelp av "altmuligmann" Tore Swan med å gjøre forarbeidet og tilpasningen av dagens lokaler - før de nye containerelementene kommer i begynnelsen av april.

Det er Arendal Fotball selv som dekker alle kostnadene ved oppgraderingen. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: