Nå er vi i gang!

Castelle var i går kveld fylt med spillere, samarbeidspartnere og supportere for å markere starten på den historiske fotballsesongen som starter 10. april.

For første gang har vi to lag i toppfotballen, herre- og kvinnelag! Hovedtrener for herrene, Roger Risholt, var som alltid veldig offensiv og var klar på at ambisjonen denne sesongen er direkte opprykk! Ruten via kvalik har vist seg vanskelig de to siste årene, så i år skal det gjøres på den "enkle" måten ved å vinne avdelingen og rykke rett opp. 

Kvinnelaget har sin første sesong i toppfotballen i år etter "opprykket" i fjor. Hovedtrener for kvinnelaget, Remi Natvik, kunne fortelle om en god treningsvinter og at jentene skal være godt forberedt på hva som møter de i år. Treningskampene så langt har vist at jentene har nivået inne, så vi går en spennende sesong i møte.

Tidligere på dagen ble det spilt treningskamper som endte 0-0 mot Ørn Horten (herrene) og 1-1 mot Bryne (kvinnene), men oppmøte og stemningen på Castelle stod til seier for begge lag!

Rygene-gutten Eivind Karlsen stod for den musikalske underholdningen, og allsang-faktoren var høy gjennom hele kvelden, selvfølgelig toppet med "Heia Ændal" på slutten. Da kokte det på Castelle!

Det ble også plass til et innslag med et langt mer alvorlig bakteppe enn fotball. Arendal Fotball har i år valgt å gi gratis adgang til alle Arendal Fotball sine kamper på Norac stadion for alle ukrainere som har flyktet fra krigen i Ukraina. Illia og Dayana representerte det ukrainske miljøet i distriktet i går kveld, og uttalte i samtale med konferansier Trond Madsen at dette var et initiativ som ble svært godt mottatt og at klubben i år kan vente seg stor støtte fra mange ukrainere på tribunen.

 

 

Annonse: