Sune Kiilerich og resten av A-stallen hadde sin første trening for 2021-sesongen mandag 11. januar.

Nå har oppkjøringen startet!

For første gang i 2021 var A-stallen samlet til trening mandag kveld. - Vi starter rolig, men det kommer til å bli tøffere etterhvert, sier trener Roger Risholt.

Det har vært en lengre vinterpause enn vanlig - først og fremst på grunn av koronasituasjonen. Etter sesongavslutningen i november, har spillerne holdt formen vedlike individuelt. Mandag kveld begynte altså alvoret.

I løpet av vinterpausen har det også vært betydelig utskifting av spillerstallen. Så dermed var det også mange nye bekjentskaper som ble stiftet mandag kveld.

- Vi skal ha litt færre spillere i A-stallen denne sesongen, men det vil ta litt tid før vi har hele stallen komplett. Vi planlegger å få inn fire til seks nye spillere, men vi skal være helt sikre på at vi får på plass de rette typene, forklarer Roger Risholt.

Af2021-oppstart-17

Trenerteamet har jobbet intenst de siste ukene med å kartlegge spillermarkedet. Det er mange detaljer som skal på plass, og det gjøres også en svært grundig research før man signerer på formalitetene.

- Vi er veldig fornøyde med de spillerne vi har fått inn til nå. Det er de rette typene som har ambisjoner om å ta nye steg. Vi er også glade for å ha med sentrale spillere fra 2020-sesongen som blant andre Sune Kiilerich, Jakob Rasmussen, Mads Nørby Madsen, Kristian Eriksen, Markus Håbestad, Jonathan Byttingsvik, Håvard Meinseth og den svært lovende unggutten Redon Pllana, sier Roger Risholt.

I tillegg er støtteapparatet forsterket på mange områder. Tommy Svindal Larsen er engasjert som ny assistenttrener og spillerutvikler, Hans Olav Uldal er ny fysisk trener, mens Nicolay Høst og Aleksander Kvamme utgjør det nye medisinske teamet i klubben. I tillegg er Bård Einar Johnasson kommet inn som ny oppmann.

Den tidligere Arendal-spilleren Aleksandar Corovic har overtatt jobben som trener for G19-troppen.

Per Carsten Michelsen, Youcef Johansen og Jan Sogorka fortsetter i sine respektive roller i klubben. 

Annonse: