- Nå har vi samlet de beste lokale spillerne

Med Halvor Hovstad (21) som siste nysignering, tror Roger Risholt at han har sikret seg alle de mest lovende spillerne i lokalfotballen.

Halvor Hovstad signerte for Arendal Fotball torsdag kveld og blir dermed lagkamerat med storebror Olav Hovstad. Begge Hovstad-brødrene er primært forsvarspillere.

– Det er viktig for oss å bygge laget for neste sesong på et fundament av lokale spillere. Men det er ikke nok at de er lokale. De må være gode nok og ha de holdningene og den mentaliteten vi krever av våre spillere. Når det gjelder Halvor er det lett å krysse av på alle punkter, mener Roger Risholt.

21-åringen fra Grimstad, som har aldersbestemte landskamper for Norge, melder overgang fra Express. I utgangspunktet skulle han vært utenlands i år, men Covic-19 bidro til at han måtte returnere hjem til Norge og Sørlandet. Roger Risholt er glad for at alle formalitetene rundt overgangen kom i orden denne uken, noe som også inkluderte en konstruktiv dialog med moderklubben Jerv som i utgangspunktet har krav på utdanningskompensasjon for en så ung spiller. Men både Jerv og Arendal har vært opptatt av å finne gode løsninger som først og fremst legger til rette for at han fortsatt kan utvikle seg på et høyest mulig nivå.

- Med Halvor får vi et godt venstrebein. Han kan brukes som stopper eller venstreback, konstaterer Roger Risholt som også er glad for at 21-åringen er så tydelig på at han har ambisjoner og ønsker å ta nye steg som fotballspiller.

Roger Risholt sier at klubben jobber kontinuerlig med spillerlogistikken og han håper å ha flere nye spillere på plass før nyttår.

- Siden sesongen i OBOS-ligaen og Eliteserien ennå ikke er avsluttet, så kan det ta litt lengre tid å få på plass alle nysigneringer. Men vår ambisjon er å ha en svært konkurransedyktig stall med rundt 20 spillere i A-lagstroppen. Samtidig tror jeg vi kommer til å få en meget sterk juniorstall neste sesong, sier Roger Risholt.

 

Annonse: