Per Carsten Michelsen.

Nå kan du kjøpe billett til neste kamp!

Endelig åpnes det for flere tilskuere på fotballkamper! Her får du vite hvordan du kan skaffe deg billetter på Norac stadion til den svært viktige kampen mot Egersund lørdag.

Norges Fotballforbund (NFF) har utarbeidet svært detaljerte rutinersom klubbene må følge for å kunne åpne for flere tilskuere. 

To innganger

- Det viktigste vi må ta hensyn til er at vi ikke kan slippe inn ubegrenset med tilskuere i hver inngang. Derfor har vi besluttet å ha to adskilte innganger til lørdagens kamp, forteller arrangementsansvarlig Per Carsten Michelsen.

Helt enkelt betyr det at de som har sesongkort, VIP-billetter, Forza-billetter eller sponsorbilletter, kan benytte hovedinngangen ved ballbingen bak stadion. - Dette er eneste inngang som har vært åpen for publikum til nå i sesongen, forklarer Michelsen.

Bare Vipps

- De som kjøper enkeltbillett til denne kampen, må betale med Vipps og de må benytte en annen inngang. Her vil vi åpne for å slippe inn publikum ved det gamle klubbhuset på Bjønnes. De som kommer med bil, kan parkere bak tribunen, sier Michalsen.

Årsaken til at alle må betale med Vipps, er kravet klubben har om å ha oversikt over alle som er tilskuere på kampen. De som kjøper billetter med Vipps, må også oppgi mobiltelefonnummer, slik at klubben eventuelt kan bidra i eventuell smittesporing - dersom det mot formodning skulle bli et behov.

Ikke kiosk

Av praktiske årsaker vil det dessverre være slik at de som har inngang ved det gamle klubbhuset, ikke vil ha tilgang til kiosk under kampen. Dette har sammenheng med NFFs krav om at publikum skal være inndelt i ulike kohorter, som det heter. 

Enkeltbillettene som må betales med Vipps, kan kjøpes nå!

Kampstart er lørdag 17. oktober kl 16.00.

Slik gjør du


Først åpner du Vipps og søker etter "Arendal Fotball" eller skriver nummer "107567"

Veiledning til Vipps finner du i følgende bildeserie:

 

Annonse: