Ole Marius Håbestad ønskes velkommen tilbake til Arendal Fotball av Bjørge Fedje.

Nå kommer han "hjem" igjen!

Ole Marius Håbestad (24) er tilbake i Arendal Fotball!

Siden 2019-sesongen har Rygene-gutten spilt for Jerv i OBOS-ligaen og står nå med 67 kamper for Grimstad-laget.

- Vi undersøkte mulighetene for en overgang for Ole Marius allerede i vinter, men da var det ikke mulig. Derfor er det veldig gledelig at vi får det til nå. Det er viktig for oss at de beste lokale spillerene spiller i Arendal Fotball, fastslår Bjørge Fedje som har ansvaret for spillerlogistikk i Arendal Fotball i tett samarbeid med hovedtrener Roger Risholt og spillerutvikler Tommy Svindal Larsen.

Ole Marius Håbestad debuterte for Arendals A-lag allerede i 2014 da han spilte i en cupkamp mot Egersund. Han var i Arendal helt frem til sommeren 2017. I forbindelse med trenerskiftet den sommeren, skjedde det også store endringer med nye spillere som kom inn. Etter at det bare hadde blitt en kamp for A-laget i seriespillet den sesongen, valgte Ole Marius derfor å melde overgang til Express for å få mer spilletid.

Han gjorde en fantastisk jobb som Express-spiller og utviklet seg også voldsomt som fotballspiller. Ikke minst ble han fysisk mye sterkere - og han ble også satset på som spiss, noe som han selv lenge mente var hans beste posisjon. Prestasjonene var så overbevisende at han ble hentet til Jerv i 2019 og der har han vært en viktig bidragsyter til at Grimstad-laget har levert solide prestasjoner i flere sesonger. 

- Vi er veldig fornøyd med at Ole Marius nå kommer til oss. Han gir oss flere muligheter offensivt, i tillegg til at han er en fantastisk fyr som det blir en glede å få inn i miljøet. Og vi er selvfølgelig ekstra fornøyd med at vi får en ny lokal spiller inn som styrker troppen vår på denne måten, sier Bjørge Fedje som er ansvarlig for spillerlogistikk - naturligvis i tett samarbeid med hovedtrener Roger Risholt og spillerutvikler Tommy Svindal Larsen.

- Vi er også takknemlige for at Jerv har vært veldig konstruktive i vår dialog omkring denne overgangen, sier Fedje. 

Hovedpersonen selv er også glad for å være tilbake i Arendal, selv om han har trivdes godt i Jerv. Men denne sesongen har det blitt mindre spilletid enn han hadde håpet på for et Jerv-lag som har overrasket hele fotball-Norge med sine mange eksotiske innslag.

- Når man konkurrerer med de heteste spillerne i 1. divisjon, blir det vanskelig å dunke dem ut, konstaterer Ole Marius Håbestad overfor Agderposten.

Ole Marius vil være spilleklar til neste seriekamp mot Levanger som spilles 14. august. 

 

Annonse:
Publisert: 06.08.2021
Skrevet av: Arendal Fotball Foto: Thomas Skjeggedal Thorsen, Agderposten