Nettverking for alle

Nettverksmøtene til Arendal fotball skal være et opplegg som passer for alle som ønsker å forbedre sin forretning og seg selv. Målet vårt for fremtiden er å bli arenaen med best kvalitet for nettverking i og rundt Arendal.

Dette vil si at det vi jobber med er innen mange forskjellige områder. I bunn ligger det å bli kjent og skape nye muligheter med hverandre. En enda viktigere ting er å skape muligheter gjennom nettverket til nettverket. Som utføres ved å hjelpe hverandre å "åpne nye dører", og gi hverandre tips om noe eller noen som kan passe til hva en har behov for.

En trenger ikke å være fotballinteressert, da disse møtene først og fremst handler om noe nyttig for arbeidshverdagen. For hver samling er det ferdig opplegg for å sørge for at du så ofte som mulig møter nye folk. Så om du ikke er den beste til mingling eller er god til det, så vil du komme inn i et opplegg som legger opp til at alle er på lik linje. Hvor du både får presentert deg selv og din jobb, samtidig som du blir kjent med de andre.

På hver samling vil det være opplegg som også skal gjøre at du går ut fra møte med noe nytt. Enten dette handler om gode ferdigheter for deg selv eller utvikling av jobben din. Hvor det siste kan være forbedring eller innovasjon av et produkt dere har eller andre ideer som dukker opp etter hvert. Et par av temaene som ligger for planen allerede nå er; "kreative løsninger av utfordringer" og "bruk av AI i arbeid". Og mange flere temaer kommer. Det viktige her er at du selv skal gjøre oppgaver for å utfordre deg selv og kjenne på hvordan det faktisk er å utføre det selv.

Alle slike arenaer skiller seg ut med hvert sitt opplegg. Her har du et inntrykk av hva som skjer på våre møter. Vår formel er å kombinere det å bli kjent med å gjøre ting sammen. Summen blir at når vi står sammen i utvikling og oppgaver, så hjelper vi til slutt kjente med å skape ny business. 

Er du ikke sponsor av Arendal Fotball, så har du muligheten til å være med på én samling hvert år for å se om dette er noe for deg og arbeidsplass.

Ønsker du å være med på neste samling, så kan du lese mer og eventuelt melde deg å her

Annonse: