Rasmus Lynge Christensen fyrer løs.

Nok sjanser, men ikke nok mål

Arendal var første lag som tok poeng mot KFUM i årets sesong, men trener Mattias Andersson var likevel sint etter kampen. - Vi gjør ikke jobben slik vi var enige om før kampen, fastslår han.

Det endte 1-1 mot serielederen som har hatt en fantomstart på sesongen. De hadde også en fantomstart på kampen lørdag. Mindre enn syv minutter var spilt da KFUM tok ledelsen - og i den grad det er fortjent å ta ledelsen så tidlig i kampen, så var det egentlig ikke noe å si på det. For bortelaget begynte absolutt best i denne kampen.

- Vi hadde en veldig klar strategi for hvordan vi skulle ta grep om kampen, men vi har noen spillere som ikke følger planen. Dermed lar vi KFUM styre innledningen av kampen, og det skaper problemer for oss, sier Mattias Andersson.

"Vi skapte mer enn nok sjanser til å avgjøre denne kampen til vår fordel"

— Mattias Andersson

Selv om KFUM var best på Norac stadion fra start av, så fikk Arendal stadig bedre grep om kampbildet utover i 1. omgang. Det resulterte også i fire-fem målsjanser, uten at noen av dem ga nettkjenning.

Ekstremt tydelig

- Før pause har KFUM to skudd på mål, mens vi har fem. Likevel er det de som leder 1-0. Vi må bli mer effektive når vi får mulighetene, konstaterer Mattias Andersson.

Han var derfor ekstremt tydelig med sine egne spillere i pausen. Dessuten justerte han kampplanen noe, siden arbeidsoppgavene ikke ble løst slik han hadde forutsatt før oppgjøret.

Ett av grepene som ble gjort var å sette inn Kim Kvaalen som erstatning for Wilhem Pepa. - Willy gjorde det jeg forventet av ham før pause, men han fikk umulige arbeidsforhold når det ikke fungerte i andre ledd på banen. Derfor kom Kim inn, samtidig som vi flyttet Fabian helt på topp. Grepene vi gjorde i pausen fungerte, og jeg synes vi er det klart beste laget i 2. omgang, sier Mattias Andersson.

Med Fabian Ness på topp, ble det også enklere å slå innlegg inn i boksen, samtidig som Arendal festet grep på midtbanen.

Skaper nok

- Vi skapte mer enn nok sjanser til å avgjøre denne kampen til vår fordel, men vi er ikke dyktige nok i de avgjørende øyeblikkene, konstaterer Mattias Andersson som likevel kunne glede seg over at Rasmus Lynge Chrisensen satte inn utligningen til 1-1 i det 68. minutt.

- Vi burde definitivt vunnet denne kampen. Men vi må score på sjansene våre. Så enkelt er det. Og derfor må vi terpe avslutninger og effektivtet den kommende uken, sier Mattias Andersson.

Se intervju med Mattias Andersson her:

Rasmus Lynge Christensen rett etter kampslutt (beklager dårlig lyd):

Arendal - KFUM 1-1 (0-1)

  • 4. serierunde Postnordligaen avd 2

  • Norac stadion

  • Arendals lag:

  • Grzegorz Flasza, Jens Kristian Skogmo, Avni Pepa, Petar Rnkovic, Adi Marković, Jakob Rasmussen, Preben Skeie (Tobias Henanger 59. min), Rasmus Lynge Christensen, Thompson Ekpe, Fabian Ness, Wilhem Pepa (Kim Kvaalen 46. min)

Annonse: