Ny kontrakt for Preben!

Preben Skeie har forlenget sin kontrakt med Arendal Fotball. Den målfarlige midtbanespilleren bidrar dermed med ytterligere kontinuitet i spillertroppen foran 2022-sesongen.

Etter at den avgjørende kvalifiseringskampen mot Hødd endte 2-2, glapp muligheten for opprykk for Arendal Fotball denne sesongen. Men Roger Risholts mannskap leverte den beste tabellplasseringen Arendal Fotball har hatt etter nedrykket fra Obosligaen i 2017. Det er et godt utgangspunkt når de sportslige planene for 2022-sesongen skal legges.

En rekke spillere rakk å forlenge sine kontrakter før sesongavslutningen, men det gjenstår fortsatt å avklare situasjonen rundt flere av spillerne som har kontrakt ut 2021.

Preben Skeie har vært blant disse spillerne, og nå er det altså klart at venndølen tar en ny sesong i helhvitt. Han bidrar dermed til å komplettere midtbaneleddet i den kabalen som trenerteamet og sportslig ledelse akkurat nå jobber med.

Preben står med 61 kamper for Arendal Fotball etter at han debuterte i serieåpningen i 2018 i 0-0-kampen mot Nardo. Han har scoret 13 mål for Arendal Fotball i løpet av disse kampene.

Sesongen 2020 spilte han for Egersund, men han vendte altså tilbake til Arendal foran denne sesongen.

I årets sesong scoret han fem mål i serien og spilte til sammen 29 kamper i serie, cup og kvalifiseringskamper til Obosligaen.

Nå er det altså klart at det blir minst en ny sesong i helhvitt for Preben Skeie.

 

 

Annonse: