Rune Aarrestad og Norac er en langsiktig samarbeidspartner for Arendal Fotball. Nå har de forlenget avtalen som generalpartner for klubben, i tillegg til at selskapet har kjøpt rettighetene til stadionnavnet de neste 12 årene.

Ny leder i sportslig utvalg

Rune Aarrestad er ny leder av sportslig utvalg i Arendal Fotball. Han overtar etter Geir Fone som har hatt rollen helt siden klubben ble etablert.

Geir Fone har selv bedt om avløsning som leder av sportslig utvalg etter snart 10 år i rollen, men han fortsetter både som nestleder i Arendal Fotball og medlem i sportslig utvalg.

- Tiden var inne for et skifte. Derfor spurte jeg Rune om han kunne tenke seg å ta over rollen, sier Geir Fone. 

Krevende periode

På et møte i sportslig utvalg tidligere denne uken ble endringen formelt gjennomført med virkning fra 1. juli.

Rune Aarrestad fastslår at rollebyttet mellom han og Geir ikke får noen praktisk betydning for satsingen videre.

- Vi ser frem til sesongstarten etter noen svært krevende måneder. Vi er veldig godt fornøyd med hvordan spillerne og støtteapparatet har håndtert korona-krisen, både gjennom perioden de var permittert og i perioden der de ikke kunne drive fullkontakttrening. Oppkjøringen har vært vanskelig for alle klubber, men vi har vært veldig lojale til alle føringer som har kommet fra NFF og helsemyndighetene. Det håper vi også at alle vi skal konkurrere mot har vært, sier Rune Aarrestad. 

Han er glad for at det har vært kontinuitet i spillerstallen, sammenlignet med fjoråret. Noen utskiftninger vil det alltid være, men stammen i laget er den samme. - Nye spillere som Omar (Fonstad El Ghaouti), Peder (Nersveen) og "Pete" (Reinhardsen) har kommet inn og de har alle vist seg som verdifulle bidragsytere. Samtidig er det gledelig at flere av de etablerte spillerne i stallen har vist veldig fin utvikling og vi ser også at flere av de yngre spillerne i klubben er iferd med å ta steg som gjør at de kan få stadig mer spilletid på A-laget fremover, sier Aarrestad.

Lokale profiler

- I den videre satsingen fremover må vi bli flinkere til å få frem lokale profiler. Det er et klart mål for oss, samtidig som de sportslige ambisjonene er de samme som de har vært. Sannsynligvis blir årets sesong et unntaksår for de fleste klubber, men i Arendal føler vi forholdene ligger godt til rette for sportslig fremgang både på kort og lengre sikt, sier Rune Aarrestad.

 

Annonse fra Obos-ligaen: