OL-spiller klar for Arendal Fotball

Adnan Maric (27) representerte i 2016 det svenske landslaget i Rio. I fjor var Maric i Allsvenskan-klubben Varbergs BoIS.

Adnan har tre sesonger for Swansea City sitt U23-lag, før han tilbake i Sverige har spilt for klubber i Superettan (GAIS og Jönköpings Södra) og Allsvenskan (Häcken og Varbergs).

 

Inntaksstopp

Adnan er den siste brikken i Vegard Hansens puslespill. Nå lover han at det er inntaksstopp på Norac stadion.

- Med Adnan på plass er jeg veldig fornøyd med hvordan stallen ser ut. Vi har nå en stall på 20 spillere, noe som fortsatt er relativt få, men kvaliteten i spillergruppen er veldig bra.

Vegard forteller om noen hektiske dager før spilleren ble klar for klubben.

- Det var mye frem og tilbake, og det var stor glede når vi forstod at dette kom til å gå veien. I Adnan får vi en spiller som kan bekle flere roller fra midtbanen og fremover. Han har bred erfaring fra et høyere nivå enn det vi selv spiller på, og vi er trygge på analysen vi selv har gjort og på referansene vi har hentet inn.

 

Gode referanser på Arendal Fotball

Årets kaptein i Arendal Fotball, Daniel Hultqvist, har tidligere spilt med Adnan i GAIS. Det var etter en samtale med Daniel at Adnan bestemte seg for å komme til Arendal.

- Daniel fortalte mye bra om klubben, spillergruppen og byen, og det er viktig når det kommer fra en som jeg kjenner fra før. Jeg har ambisjoner om å komme "opp og frem", og der tror jeg Arendal Fotball er en god match for meg.

 

Velkommen til Arendal, Adnan!

 

PS! Adnan spilte sammen med Alexander Søderlund i Hacken i 2020. På lørdag står Søderlund på motsatt banehalvdel når Arendal Fotball møter Vard Haugesund i sesongpremieren.

 

Sesongkort

Har du husket å sikre deg eget sete på Norac stadion i år? I år får du et spesielt godt tilbud!


Annonse: