Shariff Cham og Håvard Meinseth

Ønsker å gjennomføre en solid bortekamp

Det er Moss som venter på bortebane i den nest siste bortekampen for sesongen for Arendal Fotball.

Arendal Fotball vil gå ut av sesongen med så mye stil som mulig. Det forteller trener Steinar Pedersen. 

Hjemmekampen mot Brattvåg er glemt. Nå er det kun Moss på Melløs som gjelder. Den gamle storheten i norsk fotball ligger på plassen foran Arendal, og slo Fredrikstad - erkerivalen - 1-0 på bortebane i forrige serierunde. 

Steinar Pedersen forteller at han har et håp om at laget skal gjennomføre en solid bortekamp på Melløs. 

- Det er et sterkt ønske om å få en solid bortekamp nå. I de kampene vi har vunnet, har vi vært bra, men det har stort sett vært mot lag under oss på tabellen, forklarer Pedersen. 

Lagmessig

Pedersen understreker at han ønsker å se et helt lag som presterer godt. 

Ikke minst gjelder det bakover, der ikke alt har vært like stabilt gjennom sesongen. Ønsket er at laget skal fremstå kompakt og solid over hele linjen. 

- Jeg ønsker at vi skal fremstå mer kompakt og solid defensivt, samtidig som vi bygger på det gode offensive som vi har levert. Jeg synes vi har tatt store steg offensivt og det håper jeg vi fortsetter med, men vi må jobbe mer nøye med den defensive strukturen, forklarer han. 

- Vi har rett og slett sluppet inn for mye mål, legger han til. 

Gresskamp

Melløs stadion er en av arenaene som fortsatt sverger til godt, gammelt gress som underlag. Det er en utfordring som bare må tas der og da, mener Pedersen. 

- Det må vi bare håndtere. Det er den sjette og siste kampen på gress for sesongen. Underlaget spiller liten rolle. Vi må håndtere det vi stilles over for. Gress skal ikke påvirke oss, slår Pedersen fast. 

Avspark på Melløs er 16.00 på lørdag (12/10). 

Annonse fra Obos-ligaen: