Overrasket over kvaliteten på unggutta

Teo Peersen Hansen følger i fotsporene til Mats Jacobsen og Yusef Omid og er klar for spill for Arendal Fotball. Vegard Hansen har dermed tre lokale 2007-gutter klare for spill til høstsesongen.

I tillegg til de tre gutta fra rekruttlaget er også Kristian Solberg Arnesen (2006) på vei tilbake fra en skulderskade som har hold han borte fra kontakttrening hele vårsesongen. 

Uredd

Vegard Hansen er gledelig overrasket over kvaliteten på spillerne som utgjør rekruttlaget Hisøy/Arendal 2. 

- Når jeg tok jobben, og ble fortalt at 2. laget bestod av 16-åringer i 5. divisjon hadde jeg ikke så store forhåpninger om at dette var noe vi kunne få glede av allerede i år. Jeg har heldigvis tatt feil, og har sett en gruppe med spillere som er lenger fremme enn jeg trodde. 

Teo Hansen er den tredje spilleren fra rekruttlaget som nå også er spilleklar for A-laget.

- Teo er uredd både som spiller og som person. Han er en rask og aggressiv midtstopper som har hospitert hos oss en del i det siste. Han har levert mange gode kamper for rekruttlaget i år og vil nok helt sikkert gjøre en god jobb også for A-laget når han får sjansen.

Rekruttlaget er en suksess

Daglig leder Asbjørn Sauesund gleder seg også over at det kommer opp lokale talenter. 

- Dette viser at det var riktig å få på plass et rekruttlag igjen, og på den måten gi unge lokale spillere en vei mot toppfotballen. 

- Fra klubbens side er det imponerende å se den interessen og entusiasmen Vegard har for andrelaget. Vegard er til stede på alle kamper, hjemme som borte, såfremt han ikke er forhindret. Dette er ikke noe som står i arbeidsinstruksen, og absolutt ikke normalen. Dette tror jeg er noe gutta merker seg, og er med å inspirere disse til å ta de siste stegene.

Rekruttlaget har utover våren skutt fart oppover tabellen i 5. divisjon, og vil med seier i en hengekamp kun være tre poeng bak Grane og Øyestad som topper tabellen.

I likhet med Mats og Yusef har også Teo bakgrunn fra det gode 2007-laget fra Myra som ble trent av Tore Digernes og Preben Jacobsen, som begge nå er i trenerteamet på rekruttlaget. 

 

Annonse: