Magnus Nørby Madsen.

På rett vei etter hjertetrøbbel

Endelig var Magnus Nørby Madsen restituert etter korsbåndskaden han pådro seg høsten 2020. Så fikk han et nytt tilbakeslag da han fikk konstatert hjerteposebetennelse etter koronasykdom.

Fotballkarrieren har virkelig ikke gått på skinner for den svært talentfulle 21-åringen. Han debuterte på Arendal Fotballs A-lag allerede i 2019. Gjennom den amputerte koronasesongen i 2020 fikk han stadig mer spilletid og fremtiden så meget lovende ut. Men i sesonginnspurten pådro han seg en korsbåndskade som holdt ham borte fra fotballen i mange måneder. For å få kamptrening meldte han overgang til Hisøy i fjor, samtidig som han trente med Arendal Fotball. Foran 2022-sesongen signerte han en ny kontrakt med Arendal og gledet seg veldig til å spille sammen med storebror Mads Nørby Madsen.

I vinter var optimismen stor hos begge brødrene. Men Mads pådro seg samme korsbåndskade som lillebroren akkurat var restituert fra og mister dermed hele sesongen. Kort tid etter fikk Magnus konstatert korona. Det gikk i utgangspunktet greit, men i ettertid har det vært vanskelig å trene. Og det viste seg altså at han er blant de få som har fått hjerteposebetennelse som en ettervirkning av sykdommen. Derfor har han ikke kunnet trene ordentlig på flere måneder, og det er usikkert når han vil være tilbake for fullt på fotballbanen.

- Det eneste som hjelper er å ta det med ro, forklarer Maganus Nørby Madsen.

De siste dagene har han følt seg i bedre form og har derfor kunnet begynne å trene svært forsiktig. - Jeg håper fremgangen fortsetter, slik at jeg raskt kan være tilbake på fotballbanen, sier han.

Magnus Nørby Madsen er en svært anvendelig spiller som kan spille både back, midtbane og kant.

Se videointervju med Magnus her:


Glimt fra Magnus sin tid i Arendal Fotball:

Annonse: