På tirsdag kan du bli oppringt av en spiller

Tirsdag kveld samles herre-, og damelaget på Norac stadion for å selge sesongkort. Kanskje får du en telefon med spørsmål om å kjøpe sesongkort? I år har vi et spesielt godt tilbud som bør gjøre avgjørelsen om å få ditt eget sete enda lettere! Vi har allerede solgt flere enn dobbelt så mange sesongkort som på samme tid i fjor!

Er du nysgjerrig på Arendal Fotball i år? Gleder du deg til Arendal - Jerv 16. mai? Nå har vi et tilbud som gjør at du bør slå til nå for å sikre deg ditt faste sete på Norac stadion til Jerv-kampen, og til alle andre kamper for både herre- og damelaget. Kjøp et sesongkort til kun 990 kr eller 490 kr (honnør og ungdom 16-21 år) og få gavekort fra våre samarbeidspartnere Fjordline (Kristiansad - Hirtshals for inntil 5 personer med bil) og Domino's Pizza (stor valgfri pizza) med på kjøpet!

Sikre deg at du blir oppringt ved å å sende en SMS til 93002223.
 

Du kan selvsagt også bestille sesongkortet allerede nå på arendalfotball.no


 

Dominos stor pizza.jpg
Gavekort_fjordline2.jpg

Gavekortet inkluderer overfart t/r inntil 5 personer og én personbil*

*Gavekortet er gyldig for reiser i 2024. Det vil være avganger/perioder hvor gavekortet har få eller ingen ledige plasser. Tillegg for større kjøretøy. Skatter og avgifter er inkludert. Reisen kan tidligst bestilles én måned før utreise. Gavekortet kan ikke veksles inn i kontanter eller endres til tilgodebevis for tilsvarende beløp. Videresalg er ikke tillatt.
Gavekortet må innleveres ved avreise.
Bestill din reise på fjordline.com ⁄⁄ 51 46 40 99

Annonse: