Pernille T. Naalsund er klar for Arendal Kvinner

Vi er glade for å meddele at Pernille har valgt å flytte sørover for å slutte seg til troppen

Pernille Tveit Naalsund (18) har meld overgang fra Kristiansund Ballklubb som per dags dato spiller i 3.divisjon. I oppveksten spilte hun stort sett for guttelaget, samt noen kampen for jentelaget. Etternavnet høres nok kjent ut for mange, og det har en god forklaring. Pernille er nemlig lillesøsteren til vår angrepsspiller, Maja Tveit Naalsund. Etter å ha trent med oss tidligere i vinter er vi fornøyde med at Pernille nå har valgt å signere med Arendal Fotball Kvinner. Pernille har også en offisiell kamp i den hvite drakten, da hun meldte overgang til oss i fjor sommer for å spille én kamp. 

Hovedtrener, Remi Natvik, har kun lovord å si om den unge forsvarspilleren.

– Pernille er en kreativ fotballspiller med gode ferdigheter. Hun er flink til å utfordre 1 mot 1 og er skapende offensivt. Jobber hardt for å lykkes som fotballspiller og utvikling står i fokus. Vi er strålende fornøyd med en slik signering og tilskudd til troppen.

En annen som er fornøyd med å ha signert for klubben, er hoverpersonen selv.

Hvorfor har du valgt å signere for Arendal?

– Jeg valgte å dra til Arendal fordi jeg føler meg klar til å ta steget opp til 2.divisjon. Og så spiller søsteren min her, noe som er veldig trygt for meg som flytter hjemmefra for første gang.

Hva synes du om laget?

– Jeg har vært på litt treninger når vi har vært på besøk hos Maja i ferier, og jeg synes jentene på laget er utrolig imøtekommende og gode! Alt rundt klubben med trenere osv virker veldig bra, så jeg gleder meg sikkelig til å komme i gang!

Hva er dine målsettinger for sesongen?

Mine målsettinger i år er å spille masse, og å hjelpe laget til best mulig plassering, samt utvikle meg som person og spiller.

Vi ønsker Pernille velkommen til Arendal Fotball Kvinner!

 

Annonse: