Populære spillere blir med videre

Mads Nørby Madsen (bildet) har forlenget sin kontrakt med Arendal Fotball for de to neste sesongene. Også Olav Hovstad er enig med klubben om en ny kontrakt.

Parallelt med planleggingen av sesonginnspurten, fortsetter arbeidet med å få på plass nødvendige brikker som forberedelse til 2022-sesongen. Selv om det ennå ikke er klart hvilken divisjon Arendal Fotball kommer til å spille i neste sesong, så er det en klar ambisjon for trenerteamet å få med stammen i årets stall også fremover.

De siste dagene har både Mads Nørby Madsen og Olav Hovstad satt sine signaturer på nye kontrakter. Begge er viktige brikker i den langsiktige sportslige satsingen.

IMG_7194.jpeg
Mads Nørby Madsen er klar for to ny år i Arendal Fotball.

Mads Nørby Madsen kom til Arendal Fotball før 2019-sesongen og har vært det naturlige førstevalget på venstrebacken helt siden han kom til klubben.

- I år har han kanskje vært bedre enn noensinne, og han har vært blant våre aller beste spillere i år og sannsynligvis en av de aller beste i sin posisjon på dette nivået i norsk fotball, sier sportssjef Bjørge Fedje. 

- Derfor er vi veldig fornøyde med at Mads nå er motivert for to nye år i Arendal Fotball. Han blir dermed også en viktig kontinuitetsbærer i troppen fremover, fastslår Fedje.

IMG_7204.jpeg
Olav Hovstad og Bjørge Fedje er fornøyd med å fortsette samarbeidet fremover.

Olav Hovstad har også gjort sine saker bra i debutsesongen i Arendal. Dessverre har han hatt perioder med skader - og det har rammet ham også nå i sesonginnspurten. Han er derfor neppe aktuell til helgens avgjørende serieavslutning mot Egersund på Norac stadion.

- Olav kom fra 4. divisjonsfotball i Express til Arendal Fotball og har tatt store steg gjennom sesongen. Han har bevist at han har mye å bidra med, og dersom han slipper unna lengre skadeperioder neste sesong, så vil han helt sikkert fortsette den gode utviklingen, fastslår Bjørge Fedje.

 

Annonse: