Stadionkart jerv (1)

Praktisk informasjon for kampdag 16. mai

1700 billetter er allerede solgt til storkampen mellom Arendal Fotball og Jerv på fotballens festdag. I denne saken finner du relevant informasjon for både hjemme- og bortepublikum.

Vi oppfordrer flest mulig til å kjøpe billett før kampdag, og trekker i pausen av kampen en person som har fulgt denne oppfordringen som vinner av to tur/retur-billetter til USA med Norse.

Parkering

Det er gode og gratis parkeringsmuligheter fem minutters gange fra stadion ved inngangen til Arendal Kirkegård (Høgedal. Markert med "P" øverst i venstre hjørne på bildet). De som kommer fra sentrum anbefales parkering i P-hus Vest (Markert med "P" nederst i høyre hjørne.

Om du har mulighet så kom gjerne til fots eller på sykkel i det fine været!

Stadionkart jerv 2.png

Arendal

Alle med plasser på hovedtribunen og på kortsiden mot nord benytter hovedinngangen (markert med Arendal Fotball-logo). Innenfor portene vil en finne salg av supportereffekter, to kiosker, og som vanlig står Kirkens Bymisjon for salg av hamburgere rett fra grillen.

Billetter kan kjøpes i billettluken ved hovedinngangen, eller på nett

Jerv

Inngang for bortesupportere er på sørsiden av stadion, markert med Jerv-logo i kartet over. Fra Myreneveien følg veien rundt stadionområdet for å komme til inngangen. NB! Det er ingen parkeringsmuligheter ved bortetribunen.

Billetter kontrolleres/scannes, og eventuelle etternølere kan kjøpe billett ved inngangen.

Det er kiosk og toaletter forbeholdt bortesupportere bak tribunen.

 

Program

Før kampstart

  • Johnny Sandåker spiller før kampstart, selvsagt også "Heia Ændal"!
  • Innmarsj - spillerne sparker signerte baller opp til publikum.

I pausen

  • I pausen har Agderposten "studio" i midtsirkelen, der journalist Thomas Skjeggedal Thorsen skal spise en kopp etter å ha tapt et veddemål om det ble 16. mai kamp på Norac stadion eller ikke.
  • Deretter trekkes vinnere av tur/retur-billettene til USA med Norse for de som har kjøpt billett før kampdag.
  • Gir ut åtte konsertbilletter til Canal Street gitt til oss av Sparebanken Sør.

 

Annonse: