Preben Skeie sammen med assistenttrener Bjørge Fedje.

Preben er tilbake!

Preben Skeie er Arendal-spiller - igjen! Onsdag signerte han kontrakten som sikrer at han i 2021-sesongen spiller i helhvitt med Norac stadion som hjemmebane.

- Preben har trent med oss en stund, og vi er derfor veldig fornøyde med at han nå også har signert kontrakt med Arendal Fotball, sier assistenttrener Bjørge Fedje. Han og hovedtrener Roger Risholt har jobbet målbevisst med å styrke midtbaneleddet de siste ukene. På papiret har Arendal Fotball bare to rene midtbanespillere i stallen - før Preben signerte.

Indreløper

- Vi er godt fornøyd med våre offensive spillere, og også bakover på banen begynner det å se veldig bra ut. Men i midtbaneleddet har vi egentlig bare hatt Jakob (Rasmussen) og Redon (Pllana) på plass til nå. Derfor passer Preben veldig godt inn i stallen vår. Planen er at vi skal dyrke han som indreløper. Det er hans absolutt beste posisjon, mener Bjørge Fedje.

Venndølen er også glad for å være tilbake i Arendal etter et opphold i Egersund der han ikke fant seg helt til rette i spillesystemet. - Det har jo skjedd store forandringer i Arendal Fotball siden jeg spilte her sist, men fortsatt er det veldig mange spillere som jeg kjenner fra før. Det er en fin gjeng å være en del av, sier Preben Skeie som planlegger å bosette seg i Arendals-området for å slippe pendlingen til og fra treninger. Han vil være en del av miljøet - også utenfor garderoben.

- De grepene Arendal har gjort i vinter synes jeg virker veldig lovende. Det er bra at vi får en enda tydeligere lokal profil, samtidig som jeg opplever at vi har en svært slagkraftig ellever, sier Preben Skeie.

Målfarlig

Han kom til Arendal første gang i 2018-sesongen og spilte to sesonger i klubben, frem til at han altså flyttet til Egersund før fjorårssesongen. Preben Skeie er en hardtarbeidende og målfarlig midtbanespiller som har vært brukt i ulike roller, men han understreker selv at han trives best som indreløper i et 4-3-3-system. - Jeg kjenner Roger (Risholt) fra forrige gang jeg var i Arendal, og jeg liker godt hans måte å tenke fotball på. Jeg håper og tror at det skal passe meg godt, sier Preben Skeie.

 

Annonse: