Rasmus Lynge Christensen var endelig tilbake i startoppstillingen!

Rasmus klar for nye år i Arendal!

I kjølvannet av en superviktig borteseier mot Florø i helgen, Arendal Fotball offentliggjøre at klubben er enig med Rasmus Lynge Christensen om en forlengelse av kontrakten ut 2019-sesongen!

Den danske kantspilleren med erfaring fra Superligaen i Danmark, kom til Arendal sommeren 2016. Han ble umiddelbart en stor suksess og spilte en svært viktig rolle i den fantastiske høstsesongen som endte med opprykk til OBOS-ligaen.

Det var derfor forventet at Rasmus Lynge Christensen ville være en av nøkkelspillerne for Arendal i debutsesongen i OBOS-ligaen, men dessverre fikk han en alvorlig skade i oppkjøringen før årets sesong. Han mistet dermed halve sesongen før han var tilbake på banen, og fortsatt er han nok noe preget av å ha mistet mye kamptrening i løpet av den lange skadeperioden. 

Klubben har imidlertid aldri vært i tvil om at man ønsker en forlengelse av kontrakten med Rasmus også utover denne sesongen - og nå har han altså skrevet under for to nye sesonger i Arendal.

- Vi er veldig fornøyd med at vi er enige med Rasmus om en kontraktforlengelse. Dette bare bekrefter klubbens langsiktige satsing, uavhengig av tabellplassering ved slutten av denne sesongen. Arendal Fotball har en langsiktig strategi og vi skal bygge videre på de erfaringene vi har gjort. Skal vi lykkes med å nå våre langsiktige mål, så trenger vi også dedikerte spillere som Rasmus. Han betyr mye i treningsmiljøet og på banen, fastslår daglig leder i Arendal Fotball, Bård Sterk-Hansen. 

Rasmus Lynge Christensen

  • Født: 12. august 1991

  • Posisjon: Kant/angrep

  • Draktnr: 8

  • Tidligere klubber: FC Midtjylland, FC Frederica, Hobro

  • Aktuell: Klar for to nye år i Arendal Fotball etter at han har signert en kontraktsforlengelse ut 2019.

Annonse: