Rasmus Lynge Christensen legger opp

Rasmus har vært i klubben siden han kom fra det danske Superligalaget Hobro sommeren 2016.

32-åringen fikk 6,5 sesong i Arendal Fotball (var i Hisøy i korona-sesongen 2020), og spilte 117 kamper og gjorde 32 mål for klubben. Det gir en 4. plass på adelskalenderen når det gjelder kamper, og 5. plass for mål.

Etter syv år i Arendal har Rasmus slått røtter i byen. Med sin kone Marianne og nyfødte sønn Luca er de nyinnflyttet i hus på Birkenlund. Når han i tillegg fra nyttår starter i ny jobb i Sparebanken Sør var valget tungt, men enkelt. 

- Min plan var aldri å bli her så lenge, men jeg har trivdes så fantastisk godt i klubben at slik ble det. Jeg har gjennom mange år prioritert fotballen svært høyt, men det vil fremover være viktig for meg å bruke mer tid på familie og den nye jobben.

Når Rasmus ser tilbake på tiden i Arendal er det noen minner som sitter spesielt godt.

- Jeg har fått med meg mange høydepunkter i Arendal, men det som var viktigst for meg var at det var i Arendal jeg fikk tilbake fotballgleden etter å ha hatt en del motgang med skader i Danmark. Å komme til Arendal, spille godt og score mange mål i opprykkssesongen 2016 var utrolig gøy. 

- Av enkeltkamper er det nok Kongsvinger-kampen i OBOS-ligaen i 2017 der jeg scoret hat-trick som jeg husker best.

Rasmus sine scoringer fra denne kampen ser du under: 


Rasmus uttrykker stor tro på Arendal i sesongen som kommer.

- Jeg tror klubben har gjort et godt valg ved ansettelsen av Vegard Hansen, og gleder meg til å følge laget fremover. Jeg håper også å kunne bidra med min erfaring og kompetanse til det beste for klubben i en eller annen rolle i fremtiden. Jeg ønsker klubben jeg har blitt så glad i all lykke for fremtiden. Det hadde vært utrolig gøy med et opprykk eller to i årene som kommer!

Daglig leder, Asbjørn Sauesund, påpeker det åpenbare at Rasmus har vært en svært viktig spiller for klubben så lenge han har vært her, men trekker frem det de fleste som kjenner han vil bekrefte.

- Rasmus er en utrolig hyggelig person som det er lett å bli glad i. Han har vært svært viktig i gruppen med sin positive innstilling og gode humør! Klubben ønsker Rasmus lykke til videre i det "sivile" liv og regner med å se han tilbake i en eller annen rolle i klubben i fremtiden.

 

Annonse: